13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlexandru Popescu a revenit la Craiova: „Sunt legat sufleteşte“

Alexandru Popescu a revenit la Craiova: „Sunt legat sufleteşte“

Pentru a mări soluţiile din atac, staff-ul tehnic al Universităţii Craiova a apelat la o variantă sigură: Alexandru Popescu. Atât Corneliu Papură, cât şi Dragoş Bon îl cunosc foarte bine pe fotbalistul crescut de Academia „Gică Popescu“. Acesta a mai evoluat la echipa a doua şi de aceea antrenorii au decis să-i scurteze împrumutul la Academica Clinceni. Astfel, atacantul de 22 de ani a revenit în Bănie şi astăzi a efectuat deja primul antrenament în alb-albastru. Acesta a fost de altfel şi visul tânărului fotbalist, divulgat în Gazeta de Sud înaintea confruntării din Ilfov, între Academica Clinceni şi Universitatea Craiova.

„Sunt încă legat de Craiova, şi sufleteşte, dar şi contractual. Mai am încă doi ani de contract după ce o să termin împrumutul aici (…) Vreau să am o prestaţie foarte bună şi astfel să-i conving pe cei de la Craiova ca din iarnă sau din vară să mă cheme şi să se bazeze pe mine. De asta îmi doresc să joc mai mult contra lor“, declara Alex Popescu, în octombrie 2019.

Alexandru Popescu a jucat 337 de minute, fără să marcheze.

Jovan Markovic a plecat împrumut la Clinceni

De menţionat faptul că Universitatea Craiova l-a dat pe Jovan Markovic sub formă de împrumut la Academica Clinceni. Atacantul de 18 ani a lipsit o bună perioadă de timp de pe teren, din cauza unor probleme medicale la ambii genunchi. El își dorește să revină la forma cea mai bună și consideră că se poate relansa la gruparea pregătită de Ilie Poenaru.

101 minute a jucat Jovan Markovic în acest sezon la Universitatea Craiova, fără să marcheze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS