16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Universitatea Craiova – MFK Karvina, scor 3-1. Ivan, omul meciului!

Amical / Universitatea Craiova – MFK Karvina, scor 3-1. Ivan, omul meciului!

Universitatea Craiova a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o victorie, scor 3-1, în fața formației MFK Karvina.

Golurile trupei antrenate de Corneliu Papură au fost marcate de Andrei Ivan (‘5 – penalti, ’31), respectiv Mihai Roman (’30). Reușita grupării din Cehia a venit în minutul 46, dintr-un penalti transformat de Milan Rundic.

GdS v-a ținut la curent cu evoluția scorului și cu momentele importante ale jocului, pe care le regăsiți mai jos.

Acesta a fost cel de-al cincilea test susținut pe alb-albaștrii pe pământ turcesc. În primele patru jocuri de verificare, Universitatea Craiova a înregistrat o victorie, 2-0 cu Eintracht Brawnshweig, și trei înfrângeri, 0-1 cu FC Aarau, 1-3 cu Pogon Szczecin și 0-3 cu Zaglabie Lubin.

Delegația olteană va reveni sâmbătă în țară. Elevii lui Corneliu Papură vor beneficia de liber până luni. Apoi se va intra în linie dreaptă cu pregătirea primului meci din minireturul Ligii I. Universitatea Craiova întâlnește vineri, 31 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Gaz Metan Mediaș.

Final: Universitatea Craiova – MFK Karvina 3-1.

Min. 90: Pigliacelli reține fără probleme un șut dintr-o livitură liberă de la 20 de metri.

Min. 79, 3-1: Andrei Ivan a marcat un gol superb, șutând cu dreptul, de pe partea stângă, la colțul lung, sub bară. Portarul a rămas „mască“.

Min. 73: Bărbuț a intrat în locul lui Mihăilă, a cărui evoluție a fost ștearsă. Ivan a trecut pe partea stângă în urma acestei mutări.

Min. 70: jucătorii Universității s-au mai apropiat de două ori periculos de poarta adversă, dar finalizările au lăsat de dorit.

Min. 60: Mihăilă a șutat slab de la 14 metri, în brațele portarului.

Min. 55: ocazie mare pentru Mihai Roman, care a șutat de la 10 metri într-un adversar, după o acțiune prelungită de pe dreapta.

Min. 46, 2-1: cehii au marcat în urma unui penalti, dictat după un fault al lui Cosic. Mirko a fost aproape să respingă șutul lui Milan Rundic de la punctul cu var.

Meciul a fost reluat.

Pauză: Universitatea Craiova – MFK Karvina 2-0.

Min. 30, 2-0: Mihai Roman a majorat avantajul Științei. El a reluat simplu, de la 2 metri, o minge respinsă greșit de portar, după o gafă impardonabilă a acestuia.

Min. 27: Andrei Ivan a fost aproape de dublă, cu un șut din prima, de la 8 metri, dar portarul a acordat corner. La reluare, Ivan a șutat bine de la 14 metri, dar portarul a respins.

Min. 16: Adriel Lo Bua a șutat puțin pe lângă poartă din lovitură liberă.

Min. 15: galben pentru Mateiu, în urma unui fault comis la 17 metri de poarta lui Pigliacelli.

Min. 5, 1-0: Penalti pentru Universitatea Craiova după un henț în careu al unui fundaș. Andrei Ivan a transformat frumos, fără emoții.

Min. 2: Mihăilă a șutat de la distanță, dar nu i-a pus probleme portarului.

Partida a început.

Știre inițială:

Universitatea Craiova susține astăzi, de la ora 15.00, un joc de verificare în compania echipei MFK Karvina. Acest amical cu ocupanta locului 15 din prima ligă din Cehia este ultimul din cadrul cantonamentului din Antalya pentru Știința.

Antrenorul Corneliu Papură va începe amicalul cu MFK Karvina cu următorul unsprezece: 13. Pigliacelli – 27. Martic, 26. Acka, 15. Cosic, 5. Vătăjelu – 16. Nistor, 8. Mateiu (cpt.), 10. Cicâldău – 9. Ivan, 7. Roman, 28. Mihăilă.

În cadrul stagiului de pregătire din Antalya alb-albaștrii au mai susținut patru partide de verificare. Universitatea Craiova a început cu o victorie, 2-0 cu Eintracht Brawnshweig. Au urmat trei înfrângeri, 0-1 cu FC Aarau, 1-3 cu Pogon Szczecin și 0-3 cu Zaglabie Lubin.

GdS vă va ține la curent cu evoluția scorului și momentele importante.

Citește și: VIDEO / Adrian Nedelea: Regret că nu am îmbrăcat tricoul Universităţii Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS