5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Cristian Bogdan, aproape de o medalie la turneul Top 12

Tenis de masă / Cristian Bogdan, aproape de o medalie la turneul Top 12

În perioada 16-17 noiembrie a avut loc turneul Top 12 la tenis de masă. Competiţia a avut loc la Izvorani, în Sala Complexului Olimpic „Sydney 2000”. La acest turneu au participat cei mai buni 12 jucători din România, mulţi dintre ei fiind legitimaţi chiar şi la lotul naţional.

Daniel Simulescu şi Cristian Bogdan au reprezentat CS Universitatea Craiova în competiţia de la Izvorani. Primul dintre ei nu a reuşit să ajungă pe tabloul principal. Acesta a fost învins în grupă, cu scorul de 4-2, de Dragoş Popa (Gloria Buzău) şi Darius Movileanu (Steaua Bucureşti).

La rândul său, Cristian Bogdan s-a clasat pe primul loc în grupa sa, după victoriile cu 4-1 şi 4-2 în faţa sportivilor Bogdan Roman (Arad), respectiv Mihai Pop (Cluj). Acesta a mers mai departe, pe tabloul principal. În sferturi, craioveanul a pierdut dramatic în faţa jucătorului bucureştean Eduard Ionescu, scor 3-4, după ce ultimul set s-a încheiat 11-9 în favoarea adversarului.

Luiza Popescu s-a oprit în sferturi

Pe tabloul feminin, CSS Craiova a avut o reprezentantă la turneul de la Izvorani. Luiza Popescu s-a calificat pe tabloul principal, dar nu a reuşit să o învingă pe Denisa Urîtu, sportivă legitimată la clubul Farul Constanţa. Craioveanca a pierdut cu scorul de 4-0 şi astfel a ratat şansa de a juca în semifinalele competiţiei.

Turneul de la Izvorani a fost ultimul din acest an pentru sportivii Craiovei.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Cosmin Contra a părăsit echipa națională: „A fost o mândrie!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS