6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCosmin Contra a părăsit echipa națională: „A fost o mândrie!“

Cosmin Contra a părăsit echipa națională: „A fost o mândrie!“

Selecționerul României, Cosmin Contra, și-a încheiat activitatea la echipa națională după această înfrângere cu Spania, scor 0-5. Inițial nu a spus-o răspicat, dar până la urmă, la flash interviuri, a admis că nu va continua.

„Am întâlnit o echipă foarte puternică, am aliniat o echipă destul de tânără. Am încercat să umblu la moralul jucătorilor după meciul cu Suedia, am încercat să-i fac să înțeleagă că meciul acesta este important. Am avut ocazie la 1-0, iar dacă egalam poate moralul era altul. Decizia a fost luată înainte de meci. Îi mulțumesc lui Răzvan Burleanu că a avut încredere în mine. A fost o mândrie pentru mine să fiu selecționerul României“, a spus „Guriță“.

Cosmin Contra este selecționerul naționalei României din septembrie 2017. Contractul lui cu FRF expiră în decembrie. În mandatul său, Cosmin Contra și-a trecut în palmares 12 victorii, 8 egaluri și 5 înfrângeri în palmares.

Nu doar Contra şi-a încheiat misiunea la echipa naţională luni seară. Şi tehnicianul Robert Moreno va pleca de la naţionala Spaniei, el despărţindu-se în lacrimi de jucători. Potrivit Marca, Spania va fi condusă la Euro 2020 de Luis Enrique.

Citește și: Spania – România, scor 5-0. Tricolorii, evoluție penibilă la Madrid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS