Acasă Sport Campionatul de Super Rally, în atenţia bucureştenilor în acest weekend

Campionatul de Super Rally, în atenţia bucureştenilor în acest weekend

-

Sâmbătă, 26 octombrie, la Bucureşti, va avea loc etapa finală din Campionatul Naţional de Super Rally. Competiţia se va desfăşura pe un traseu special amenajat în zona Parcului Herăstrău, pe şoseaua Kiseleff.

Accesul publicului la această competiţie va fi gratuit, informează agerpres.ro.

Finala de la Bucureşti are un nou traseu, cu un grad de dificultate mai ridicat faţă de cel ales în 2018. De pe grila de start nu vor lipsi nume importante din România, precum Titi Aur, Bogdan Marişca, Mihai Leu, Costel Căşuneanu, Costi Stratnic sau Dani Oţil. Invitat special la etapa finală din 2019 va fi austriacul Manfred Stohl, fost campion mondial de raliuri. De această dată, el va concura pe o maşină electrică.

Ferrari 458 Challenge, Audi R8, Speed Car GT şi Mitsubishi Evo sunt maşinile pe care publicul le va putea admira la întrecerea din Bucureşti. De asemenea, Dani Oţil va pilota un monopost Radical SR4.

Competiţia va debuta sâmbătă 26 octombrie, începând cu ora 8:30, atunci când sunt programate manşele de calificări. Marea finală se va desfăşura între orele 15:00 şi 18:00.

Articol scris de Tibi Cocora

Poate te interesează şi: Andrei Rublev, campion la Moscova chiar de ziua sa

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

După un oribil accident rutier, întreaga echipă de fotbal a României, care se afla într-un autocar, ajunge în faţa porţii Raiului. –...