9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep o va întîlni în finala de la Wimbledon pe Serena Williams

Simona Halep o va întîlni în finala de la Wimbledon pe Serena Williams

Simona Halep ( 7 WTA) o va întîlni astăzi, la ora 16.00, în finala de la Wimbledon pe Serena Williams, jucătoare care s-a impus de șapte ori la Wimbledon.

Ce au declarat cele două jucătoare


„Am jucat multe meciuri cu Serena, majoritatea foarte strânse. Am învăţat din ele că am o şansă. Acum, împotriva ei, voi crede în şansa mea de a câştiga. Bineînţeles, respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum mă simt mai puternică mental în faţa ei. Vom vedea ce va fi, este o mare provocare pentru mine” – Simona Halep.


„Are multe calităţi impresionante. Evident, tenacitatea ei, capacitatea ei de a deveni din ce în ce mai bună de fiecare dată, capacitatea de a găsi putere. Nu poate fi subestimată. Este ca o mică ‘powerhouse’. A terminat anul pe locul 1 de două ori consecutiv şi simt că a revenit şi vrea să demonstreze că poate din nou. Cred că cheia întâlnirilor noastre e că nu am uitat niciodată acea înfrângere cu ea. M-a făcut să realizez la ce nivel poate ajunge și asta mă face să fiu mereu atentă să nu mai permit un astfel de meci” – Serena Williams.

Serena este considerată favorită de cei mai mulți dintre specialiști, însă Simona are șansa ei. Pentru a pune mâna pe primul titlu de la Wimbledon, românca trebuie să servească bine cu <primul> și să îi pună probleme americancei la retur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS