12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Acasă Featured Fotbal / Alex Ioniţă, la primul antrenament cu „leii“

Fotbal / Alex Ioniţă, la primul antrenament cu „leii“

0
Fotbal / Alex Ioniţă, la primul antrenament cu „leii“

Universitatea Craiova a susţinut în această după amiază primul antrenament de la revenirea din Austria. Şedinţa de pregătire s-a desfăşurat în cantonamentul din Lunca Jiului. Sub comanda lui Corneliu Papură, Constantin Schumacher, Florinel Luţă şi Robert Tufişi au fost prezenţi toţi jucătorii care au asudat în stagiul de pregătire, plus Alexandru Ioniţă, mijlocaş transferat de curând de la CFR Cluj. De asemenea a fost prezent şi Florin Gardoş, reprimit la echipă după ce în primă fază fusese anunţat că nu se va conta pe serviciile sale şi s-a pregătit sub comanda lui Dragoş Bon, alături de ceilalţi jucători de nu mai intră în vederile staff-ului tehnic.

În continuare, până la plecarea în Azerbaijan, oficialii clubului Universitatea Craiova vor susţine două conferinţe de presă. Prima va avea loc luni, de la ora 14.00, şi va viza prezentarea noilor echipamente de joc pentru sezonul 2019/2020, unele foarte frumoase. Apoi marți, tot la sala de conferințe a stadionului „Ion Oblemenco”, va avea loc și prezentarea oficială a noilor achiziții, ora urmând să fie comunicată ulterior, în funcție de programul de antrenament al echipei.

Miercuri dimineaţă este programată decolarea spre Azerbaijan, urmând joi, de la ora 19.00, Universitatea Craiova să dea piept cu FC Sabail, în manşa întâi a primului tur preliminar al Ligii Europa.