6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Copilul de 13 ani, din Bârca, a fost găsit

UPDATE Copilul de 13 ani, din Bârca, a fost găsit

Update: Polițiștii doljeni au anunțat, în urmă cu scurt timp, că minorul a fost găsit. Acesta era împreună cu câțiva prieteni și se află în siguranță.

Știre inițială

Polițiștii doljeni caută un copil de 13 ani, din Bârca, care a plecat voluntar de la rudele sale, din Lipovu, și nu a mai ajuns acasă.

În cursul zilei de vineri, 5 iulie, o femeie a sesizat polițiștii cu privire la faptul că nepotul său, LITU FLORIN, de 13 ani, a plecat voluntar de la locuința rudelor sale din comuna Lipovu, cărora le-a spus că se duce acasă, în comuna Bârca. Însă, acesta nu a mai ajuns acasă.

Cum arată minorul

Semnalmente copil de 13 ani: înălţime 1,50 m, greutate 35 kg, păr castaniu, faţa ovală, ochi căprui, ten masliniu, fără semne particulare.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni scurți, negri, iar în picioare avea pantofi sport albi, cu modele albastre și roșii.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea băiatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS