Acasă Sport Fotbal / FC Viitorul a câștigat Supercupa României

Fotbal / FC Viitorul a câștigat Supercupa României

-

Deținătoarea Cupei României, FC Viitorul, și-a adjudecat și Supercupa, după ce s-a impus la limită, scor 1-0, în fața campioanei CFR Cluj. Unicul gol al meciului disputat în această seară pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești (7218 spectatori) a fost marcat de Andrei Artean, în minutul 86.

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora – Bordeianu, Djokovic, Itu (’46, Culio) – Deac, Omrani (’76, Țucudean), Costache (’70, Petrila). Antrenor: Dan Petrescu.

FC Viitorul: Tordai – Mladen, Țîru, Iacob, De Nooijer (’ Bas) – Houri, Artean, Vînă – Mățan – Iancu (’61, Calcan), Ganea (’72, Leca). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Omrani ’12, Djokovic ’28 / Iacob ’41, Iancu ’50.

Au arbitrat: Sebastian Colţescu (Craiova) – Ovidiu Artene (Vaslui), Daniel Mitruţi (Craiova);George Găman (Craiova).

Aceasta a fost a doua partidă în care formaţia din Ovidiu a jucat cu Supercupa României pe masă, dar în 2017 a pierdut în faţa echipei FC Voluntari cu 0-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...