Acasă Sport Tenis / Alison Riske s-a impus la 's-Hertogenbosch

Tenis / Alison Riske s-a impus la ‘s-Hertogenbosch

-

Jucătoarea americană Alison Riske a câştigat duminică turneul WTA de la ‘s-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. Alison a învins-o în finală pe principala favorită, olandeza Kiki Bertens, locul 4 mondial, în trei seturi, 0-6, 7-6 (7/3), 7-5, informează Agerpres.

Alison Riske, locul 61 mondial, a revenit după un prim set dezastruos şi a salvat cinci mingi de meci în setul 2, pentru a se impune în final după două ore şi 19 minute, informează EFE. Ea a câştigat al doilea său turneu în circuitul WTA, după cel de la Tianjin din 2014.

Kiki Bertens a ratat şansa de a se impune pentru a treia oară în acest sezon la un turneu, după Sankt Petersburg. În capitala Spaniei, ea a învins-o în finală pe Simona Halep.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...