15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal / Cristi Bărbuț: Avem o revanșă de luat față de suporteri

Fotbal / Cristi Bărbuț: Avem o revanșă de luat față de suporteri

0
Fotbal / Cristi Bărbuț: Avem o revanșă de luat față de suporteri

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Cristi Bărbuț, a trecut cu brio peste testele fizice la care a fost supus ieri la Policinica pentru Sportivi. Întrebat despre obiectivele fixate pentru sezonul viitor, fotbalistul de 24 de ani s-a arătat optimist. Bărbuț a spus că Știința va lupta pentru ambele trofee și că toți componenții echipei vor face totul să se revanșeze în fața suporterilor, după ce în ediția trecută au ratat podiumul.

„Trebuie să fim mai optimiști și să realizăm mai mult decât am făcut în ediția trecută. Avem o revanșă de luat față de suporteri. Trebuie să le oferim mai mult, să fim sus în clasament și să facem tot posibilul ca trofeul Cupei României să vină în Bănie. În fiecare an se vorbește de titlu și de Cupă și este normal, pentru că suntem un club cu tradiție, un club mare. Ni le dorim pe amândouă și vom da totul să reușim, de asta să fiți siguri“, a declarat mijlocașul Științei.

„Nu mă tem de concurență“

Bărbuț a comentat și pe tema capitolului plecări / sosiri și este convins că echipa va arăta bine la startul sezonului. Cristi se așteaptă ca în cadrul cantonamentului din Austria să se facă o pregătire fizică și tactică foarte bună.

„Au plecat mulți jucători, dar sunt sigur că se vor face transferuri și vor veni jucători care ne vor ajuta în noul sezon. Nu mă tem de concurență, îmi place și este benefică pentru jucători. Ne ajută să ne antrenăm la capacitate maximă și să jucăm la cel mai bun nivel al nostru. Sub comanda lui Cornel Blejan sunt și antrenamentele fizice grele. Sper să fie o pregătire foarte bună în Austria și să ne ajute în sezonul următor“, a punctat Bărbuț.

Întrebat ce adversară și-ar dori pentru Universitatea la tragerea la sorți din 19 iunie, din turul I preliminar, Cristi Bărbuț a spus: „M-am uitat pe lista cu posibilii adversari, nu am preferințe și îmi doresc foarte mult să trecem de acest tur. Suporterii ne-au susținut mereu și sunt sigur că vor merge cu noi și acum indiferent unde vom juca și sper să ne calificăm în turul următor“.