17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep joacă împotriva Amandei Anisimova astăzi. Ora de start a meciului

Simona Halep joacă împotriva Amandei Anisimova astăzi. Ora de start a meciului

Simona Halep joacă împotriva Amandei Anisimova, astăzi, în cadrul turneului de la Roland Garros. Organizatorii au anunțat că partida va începe la ora 15.00 şi este prima de pe arena Philippe Chatrier, scrie gsp.ro. Anisimova a trecut în optimile de finală de spanioloaica Aliona Bolsova Zadoinov (137 WTA). A învins-o cu scorul de 6-3, 6-0. De asemenea, Simona Halep a demolat-o pe poloneza de 18 ani Iga Swiatek, 104 WTA.

Cine este Anisimova

Amanda provine dintr-o familie cu origini rusești, care s-a mutat în 1998 în SUA. La patru ani de la instalarea în noua țară a venit pe lume Amanda. Ea a început să joace tenis la doi ani. Ea a cucerit titlul la US Open la junioare în 2017. Apoi, a renunțat să mai dispute turnee la o asemenea categorie de vârstă. Țintele ei erau să triumfe în concursuri mari, contra unor adversare de clasă. „Vreau să devin numărul unu în lume și să câștig toate turneele de Mare Șlem, câte unul din fiecare ar fi minunat”, a spus ea pentru New York Times.

Pariul Virginiei Ruzici

Virgina Ruzici, campioana de la Roland Garros 1987, îi prevede un viitor măreț tinerei jucătoare din America. „Pentru mine Amanda Anisimova are un potențial strălucitor. Un tenis de viitor impresionant. Sigur, fiecare cu destinul lui, poți să ai un potențial enorm, dar trebuie să-l și realizezi. Uneori sunt factori exteriori care te împiedică. Însă, o plăcere să o urmărești jucând”, spunea Virginia Ruzici anul trecut, într-un interviu pentru Gazetă.

Premiul de cea mai bună jucătoare a lumii

Seara trecută, sportiva noastră a primit premiul de cea mai bună jucătoare a lumii, din parte ITF World.
Halep a fost premită în cadrul galei ITF World Champions Dinner. Ea a fost însoțită de părinții ei, Tania și Stere, care au ajuns ieri la Paris. Ei vor fi alături de Simona la fazele finale ale competiției. La festivitate, alături de campioana noastră, au mai fost și Ion Țiriac și Virginia Ruzici. La eveniment au mai primit premii sportivi precum Novak Djokovic, Mike Bryan, Jack Sock sau Katerina Siniakova.

Sursagsp.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS