5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAcademia „Gică Popescu“, a patra echipă din ţară la Under 17

Academia „Gică Popescu“, a patra echipă din ţară la Under 17

Echipa de republicani B a Academiei de Fotbal „Gică Popescu“ a încheiat pe locul 4 turneul final al Campionatului Naţional Under 17, după ce a pierdut finala mică, susţinută joi dimineaţă, la Buftea, cu 2-0, în compania formaţiei similare a clubului Metaloglobus Bucureşti.

„Sunt supărat că am ratat şansa de a prinde podiumul. A fost un meci echilibrat, iar adversarii au fost mai atenţi la finalizare. Au avut 1-0 la pauză, apoi noi i-am dominat şi am încercat să egalăm, iar ei ne-au prins la penultima fază şi ne-au dat al doilea gol. Nu sunt supărat pe băieţii mei, pentru că a fost şi o chestie de şansă. Mi-e puţin ciudă că LPS Cluj a câştigat finala mare cu 3-1 în dauna celor de la Academica Clinceni, pentru că i-am avut în mână cu penalti şi cu cinci ocazii mari ratate în semifinale… Toate echipele au fost echilibrate, a fost treabă de şansă. Până la urmă am terminat pe locul 4 pe ţară, ceea ce nu-i deloc rău, ţinând cont că au fost 100 de echipe la start. La anul să sperăm că o să atingem cel puţin finala Campionatului Naţional, dacă nu reuşim să ne calificăm la Liga Elitelor“, a declarat antrenorul Ionuţ Cimpoeru, pentru GdS.

Academia de Fotbal „Gică Popescu“ a început meciul pentru locurile 3-4 cu următorul „unsprezece“: Alex Matei – Denis Boldul, Darius Boldu, Vlăduţ Popa, Andrei Căciularu – Andrei Grigore, Andrei Mitrana, Adrian Vlad, Robert Buturoagă – Denis Drândă, Alex Ciupitu. Pe parcurs au mai intrat: Alex Vezelovici, Eduard Caliţoiu, Alex Grigore, Mirel Neaţă, Adrian Staicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS