15.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCum alegi firma potrivită pentru dezinsecție și deratizare: „În DDD, precum și în alte domenii, portofoliul spune multe despre calitatea serviciilor”

Cum alegi firma potrivită pentru dezinsecție și deratizare: „În DDD, precum și în alte domenii, portofoliul spune multe despre calitatea serviciilor”

Activitățile periodice pentru dezinsecție, dezinfecție și deratizare (DDD) sunt necesare într-o varietate de domenii și pot face uneori diferența între succesul și eșecul unei afaceri. De exemplu, nimeni nu vrea un croissant cu urme de șoricel, așa că în industria alimentară, dacă nu ai un partener de încredere, te poți trezi peste noapte cu afacerea închisă.
Cum te asiguri însă că vei alege o firmă de încredere pentru serviciile DDD și că acestea vor fi calitative? Există câteva indicii care se pot dovedi utile în alegerea specialiștilor pentru dezinsecție sau deratizare.

Ce trebuie să ai în vedere când alegi firma DDD

În primul rând, atunci când îți alegi un partener, este bine să cauți în prealabil câteva informații despre acesta, indiferent de domeniu. Experiența pe piață și portofoliul sunt printre cele mai importante aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere înainte de a lua decizia de a lucra cu o firmă DDD, recomandă echipa ATUM, care a intrat pe piața acestor servicii în urmă cu patru ani și a reușit să consolideze un portofoliu solid de clienți în acest timp, activând în 12 județe din țară.

Printre clienții ATUM se numără Promenada, KFC, Râureni, Meli Melo, Colins sau Burger King.
„Portofoliul nostru este, într-un fel, un garant al calității serviciilor pe care le oferim. Pe lângă seriozitate și profesionalism, mizăm foarte mult și pe transparență și dialog cu clientul. În plus, ni se pare firesc să îi oferi clientului control asupra acțiunilor DDD și astfel am dezvoltat o platformă online unde clienții noștri au constant acces la un cont personal, unde pot monitoriza intervențiile”, precizează reprezentanții ATUM.

ATUM aplică practici și protocoale conforme cu standardele în domeniu

„Oferim soluții profesionale pentru combaterea dăunătorilor și asigurarea unui mediu sigur și sănătos, inclusiv în industria alimentară, spații comerciale, rezidențiale și instituționale. Aplicăm practici și protocoale de lucru conforme cu standardele IFS pentru a asigura condiții igienice și sigure în locațiile alimentare. Respectăm standardele internaționale și deținem certificări ISO relevante în domeniul calității și mediului. Punem accent pe construirea unei relații de încredere și pe furnizarea de soluții personalizate. Folosim tehnologie avansată pentru monitorizarea și raportarea intervențiilor noastre, oferind acces on line la informații actualizate și detaliate despre serviciile efectuate”, mai spune echipa firmei DDD.

Mai multe detalii despre societate și serviciile oferite se găsesc pe www.atum.com.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS