20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeImportanța DDD în industria alimentară: „Nimeni nu vrea un croissant cu urme de șoricel”

Importanța DDD în industria alimentară: „Nimeni nu vrea un croissant cu urme de șoricel”

Acțiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (DDD) ar trebui să se desfășoare periodic în orice spații, de la cele de locuit până la companii și fabrici. Însă, de departe, cea mai mare importanță a eficienței lor este legată de industria alimentară. De ce este atât de important ca dezinsecția și deratizarea să fie efectuate de specialiști, cu substanțe omologate, certificate, de maximă eficiență? Răspunsul este cât se poate de simplu.

Cum poți pierde încrederea printr-o alegere neinspirată a firmei DDD

Nimeni nu își dorește să înghită un aliment produs într-un loc infestat cu gândaci sau șobolani. Iar o simplă imagine capturată cu un „musafir” nepoftit într-un astfel de loc și făcută publică ar putea duce la riscuri de neimaginat pentru o afacere. Ca antreprenor, închipuie-ți că după ani de muncă, resurse de energie și financiare investite în businessul tău, o acțiune DDD făcută prost poate duce la suspendarea activității de către autorități sau la distrugerea brandului tău. Peste noapte, poți fi surprins în coșmarul vieții tale. Clienții te evită și și-au pierdut încrederea în tine.

„Nimeni nu vrea un croissant cu urme de șoricel sau o plăcintă cu umplutură de gândăcei”, transmit reprezentanții firmei ATUM, specializată în DDD. „De aceea, când alegi specialiștii cu care colaborezi pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare, trebuie să ai în minte tot ce se poate întâmpla prost dacă nu recurgi la o firmă cu experiență, cu profesioniști. Seriozitatea și competența sunt esențiale în acest domeniu”, adaugă aceștia.

De patru ani, compania ATUM a intrat pe piața serviciilor specializate în domeniul dezinsecției, deratizării și dezinfecției. În era digitalizării, societatea a venit cu soluții adaptate pentru clienții din portofoliu, oferind servicii de monitorizare a intervențiilor prin intermediul unei platforme online.

De ce este de neîngăduit ca o unitate alimentară să funcționeze în prezența dăunătorilor și care este soluția pentru a scăpa de ei ne explică reprezentanții ATUM SRL, o firmă specializată în dezinsecție, dezinfecție și deratizare cu 4 ani de experiență în domeniu.

Cele mai importante standarde, inclusiv IFS pentru industria alimentară

ATUM garantează accesul la informații actualizate și respectă cele mai importante standarde internaționale, inclusiv standardele IFS. Prin strategia de business coerentă, conectată la cerințele prezentului, ATUM a reușit să consolideze un portofoliu important de clienți. Datorită respectării standardelor IFS, criterii stricte de calitate și siguranță în industria alimentară, și optimizării digitale a serviciilor sale, ATUM a câștigat încrederea unor jucători importanți din industria alimentară din România. ATUM activează în 12 judeţe din ţară, iar mai multe despre activitatea firmei puteți găsi pe site-ul www.atum.com.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS