Acasă Sport Handbal (m) / „U“ Craiova a încheiat campionatul pe locul doi și...

Handbal (m) / „U“ Craiova a încheiat campionatul pe locul doi și se pregătește de turneul semifinal

-

Echipa masculină de handbal a Universității Craiova a încheiat cu o remiză, scor 29-29 (16-16), campionatul regular al Diviziei A – seria C, în deplasare, la CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Este a doua remiză dintre cele două formații în disputele susținute în Gorj, în Bănie fiind bifate victoriile de către gruparea antrenată de Cătălin Popescu.

CSUCB Târgu Jiu: Motoi – Dumitrescu (9 goluri), Ivășchescu (7), Ghișe (6), Marin (4), Lăcătușu (1), Cîtu (1), Dodu (1), Vătavu, Mărgineanu, Drugă. Antrenor: Adrian Gorun.

„U“ Craiova: Gheorghiță, Lupitu – Ianăși (7 goluri), Luntraru (6), Gușatu (6), Iovănescu (5), Rușeanu (4), Păun (1), Mănescu, Iacov.

„A fost un joc pe care ar fi trebuit să-l câștigăm, dar pe care am fost la un pas să-l pierdem, pentru că înainte de final am marcat cele două goluri care ne-au adus egalarea. Cred că a fost vorba și de o relaxare, noi fiind calificați de câteva etape la turneul semifinal. Le mulțumesc băieților pentru tot ce au făcut în acest sezon, pentru că s-a muncit mult și acum trebuie să tragem tare ca să facem o figură frumoasă la turneul semifinal“, a declarat antrenorul alb-albaștrilor, Cătălin Popescu, pentru GdS.

Universitatea Craiova a încheiat campionatul regular pe locul doi, cu următoarea linie de clasament: 9 victorii, 2 egaluri, 5 înfrângeri, golaveraj 513-474, 29 de puncte.

Formația noastră va participa la turneul semifinal, care se va desfăşura în intervalul 2-5 mai, la Braşov, participantele fiind împărţite în două grupe. Alb-albaştrii vor întâlni pe rând pe CSM Alexandria (3 mai, ora 14.00), CSM Sighişoara (4 mai, ora 16.00) şi CSU Galaţi (5 mai, ora 14.00). Obiectivul Universității este să bifeze jocuri frumoase și cât mai multe victorii. În cealaltă grupă vor lupta CSM Vaslui, ACS Szejke Odorheiul Secuiesc, CSM Reşiţa şi CS Medgidia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....