Acasă Sport Fotbal / LPF a stabilit „unsprezecele“ etapei a 5-a din play-off /...

Fotbal / LPF a stabilit „unsprezecele“ etapei a 5-a din play-off / play-out. Vezi cine sunt remarcaţii!

-

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat astăzi echipa etapei a 5-a din play-off / play-out. Cum Universitatea Craiova nu a reuşit să obţină niciun punct la Viitorul şi nici nu a impresionat prin joc, în „unsprezecele“ LPF nu se regăseşte niciun „leu“.
PORTAR:
Cătălin Căbuz (FC Hermannstadt / 22 de ani / 29 jocuri) – Chiar dacă sibienii au pierdut, prestaţia tânărului portar a fost una lăudabilă. A avut patru intervenţii decisve, printre care şi un penalti apărat.
FUNDAŞI:
Mike Cestor (Astra / 26 de ani / 24 jocuri) – A marcat singurul gol al meciului de la Sf. Gheorghe, reuşită în urma căreia giurgiuvenii au bifat întâiul succes în play-off-ul ediţiei curente. Foarte bun şi jocul defensiv.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 34 de ani / 27 jocuri) – Stâlpul defensivei clujenilor a fost din nou la înălţime. Cu el în teren, ardelenii au ajuns la 17 meciuri fără gol primit, dintre care patru în play-off.
Andrei Marc (Concordia / 25 de ani / 27 jocuri) – A avut o nouă prestaţie lăudabilă. A marcat un gol, al cincilea în ediţia curentă şi al 14-lea în 161 de meciuri disputate în Liga 1 Betano.
MIJLOCAŞI:
Lyes Houri (Viitorul / 23 de ani / 23 jocuri) – Devenit certitudine în echipa lui Hagi, francezul are merite incontestabile în revenirea constănțenilor. Trei goluri, două pase decisive şi un penalti scos sunt cifrele mijlocaşului în tricoul Viitorului.
Diego Fabbrini (FC Botoşani / 28 de ani / 23 ani) – A fost cel mai activ jucător de pe teren. A marcat singurul gol al meciului, unul extrem de important pentru moldoveni. Are cinci reuşite în 23 de partide.
Dan Nistor (Dinamo / 30 de ani / 25 jocuri) – Este pilonul în jurul căruia Mircea Rednic a început reconstrucţia echipei. Patru goluri, 10 pase decisive şi opt prezenţe în echipa etapei sunt cifrele capitanului dinamoviştilor în ediţia curentă.
Nivaldo Alves (Concordia / 30 de ani / 15 jocuri) – Intrarea sa pe teren s-a dovedit a fi cheia victoriei Concordiei, prima după 19 jocuri fără succes în Liga 1 Betano. A scos un penalty şi a marcat un gol.
ATACANŢI:
Mario Rondon (Gaz Metan / 33 de ani / 10 jocuri) – După ce sezonul trecut a fost cel mai bun jucător din play-out, cu șapte goluri şi trei pase decisive, vârful medieşenilor s-a instalat în fruntea topurilor şi în ediţia curentă, cu patru goluri şi trei pase decisive.
Ianis Hagi (Viitorul / 20 de ani / 27 jocuri) – A marcat un gol spectaculos, printr-un şut de la peste 25 de m. Prinde pentru a șaptea oară echipa etapei, fiind printre laureaţii ediţiei curente.
Rivaldinho jr. (Viitorul / 23 de ani / 8 jocuri) – A înscris pentru întâia oară pe prima scenă în tricoul dobrogenilor. Golul a fost unul special, asta deoarece în tribună s-a aflat şi tatăl său, fostul mare jucător brazilian Rivaldo.
ANTRENORUL ETAPEI:
Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani) – Dobrogenii arată excelent în play-off, dovadă că Viitorul este echipa cu cele mai multe ocazii de gol din această fază a competiţiei, cu o medie de 11,6 ocazii/meci. Prinde pentru a șasea oară echipa etapei, fiind lider la acest capitol.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ocupații tradiționale din Oltenia la Casa Băniei

Muzeul Olteniei - Secţia de Etnografie (Casa Băniei) vernisează vineri, ora 12.00, expoziția temporară „Ocupații tradiționale din Oltenia – în fotografii document”. ...