21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii vor să repete rezultatele din etapa trecută

Doljenii vor să repete rezultatele din etapa trecută

Reprezentantele Doljului de la Liga a III-a – seria C au făcut o treabă excelentă în runda precedentă, când au contabilizat maximum de puncte, şi acum îşi doresc să repete figura.

Echipa secundă a Universităţii Craiova întâlneşte în etapa a 20-a pe Sporting Roşiori, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 15.00, în Teleorman. Alb-albaştrii au prins „curaj“ după succesul cu Pucioasa şi vor să lege a doua victorie şi să urce în clasament, chiar dacă le lipsesc doi jucători importanţi şi nu primesc nici „ajutoare“ de la echipa mare.

„Mergem încrezători la Roşiori, pentru că venim după o victorie, am reuşit să spargem gheaţa etapa trecută şi sper ca lucrul ăsta să-i motiveze pe băieţi şi să le redea încrederea, pentru că în opinia mea asta le-a lipsit. Avem o echipă foarte tânără, fără prea multă experienţă, şi sper să se fi produs declicul şi să obţinem un nou rezultat pozitiv. Eu cred că ne este la îndemână victoria la acest joc, dar rămâne să concretizăm pe teren creşterea de formă. Nu îi vom avea la dispoziţie pe Radu Bîrzan şi pe Zete, ambii sunt accidentaţi, şi sperăm să nu mai apară altă indisponibilitate şi să putem să aliniem un unsprezece bun. De la prima echipă nu primim nimic. Ca să fiu sincer, eu sper să nu-mi mai ia din jucători pentru că şi acolo sunt câteva probleme de lot, după cum bine ştiţi“, a declarat antrenorul Universităţii II Craiova, Dragoş Bon, pentru GdS.

Spânu: Mergem să câştigăm la Sibiu

Tot în deplasare joacă şi CSO Filiaşi, revelaţia returului de campionat. Echipa antrenată de Mugur Guşatu şi Cosmin Fruntelată dă piep cu „satelitul“ lui Hermannstadt, disputa fiind programată vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Independenţa Obor“ din Sibiu.

Preşedintele doljenilor, Florin Spînu, s-a arătat optimist în privinţa acestui joc, chiar dacă sunt ceva probleme de lot. CSO Filiaşi a făcut deplasarea la Sibiu încă de ieri.

„E linişte la echipă, e bine. Din păcate avem ceva probleme de lot din pricina suspendărilor, în speţă Robert Vulpe, Mihai Şchiopu şi Alex Armăşelu nu pot juca în acest meci. Ar mai fi şi o problemă medicală, la Dănuţ Tereche, dar el va face deplasarea şi vom vedea cum se va simţi la ora jocului. Deplasarea la Sibiu se va face de astăzi (joi – n.r.), după antrenament, cu o zi înainte, ca să fie odihniţi băieţii la ora jocului. Mergem să câştigăm, să facem a cincea victorie consecutivă şi să ne apropiem de podium, pentru că putem urca cel puţin un loc dacă ne ajută şi celelalte rezultate. Cu siguranţă, nu ne aşteaptă un meci uşor, pentru că ei au pierdut data trecută cu 6-0, deci vor fi cu siguranţă mai motivaţi acum. Hermannstadt II este o echipă tânără, cu jucători de perspectivă, care sunt în vederile echipei din Liga I. Foarte important pentru noi este că acest meci nu se mai joacă la Răşinari, ci în Sibiu, pe stadionul «Independenţa», acolo unde se pregăteşte echipa mare şi este un teren de dimensiuni mari, foarte bun. Sunt sigur că experienţa jucătorilor noştri şi valoarea lor va face să ne tranşăm victoria“, a declarat Florin Spînu, pentru GdS.

FCU are misiune dificilă la Severin

La rândul său, FCU joacă sâmbătă, de la ora 16.00, pe stadionul „Municipal“ din Severin, împotriva liderului seriei C, Turris-Oltul Turnu Măgurele. Aflată pe locul doi, la o distanţă de şase puncte de adversara sa, echipa lui Mititelu nu are decât varianta victoriei dacă vrea să mai conteze în lupta pentru promovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS