Acasă Sport Fotbal / Guşatu, după CSO Filiaşi - FC Pucioasa 4-3: „Mă doare...

Fotbal / Guşatu, după CSO Filiaşi – FC Pucioasa 4-3: „Mă doare capul!“

-

Divizionara C CSO Filiaşi s-a impus în meciul susţinut astăzi, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, scor 4-3, în compania echipei FC Pucioasa, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a din Liga a III-a, seria 3. Acelaşi scor s-a înregistrat şi în runda trecută, contra Unirii Bascov. De data asta doljenii au marcat prin Sabin Lupu (‘9, ’50, ’61) şi Răzvan Negrescu (’81), în timp ce oaspeţii au punctat prin Tiberiu Calofir (’76, ’90+2 – penalti) şi Florin Leţu (’82).

CSO Filiaşi: Munteanu – Şchiopu, Vulpe, Aurel Lupu, Tereche – Dănuţ Stancu, Stăiculescu, Sabin Lupu, Stoenac – Creţu, Mărgărit. Au mai intrat: Armăşelu, Negrescu, Ghighilicea, Robert Stancu.

Antrenorul lui CSO Filiaşi, Mugur Guşatu, a declarat că echipa sa şi-a compliat singură jocul şi nu înţelege de ce a apărut precipitarea în rândul elevilor săi.

„E incredibil ce s-a întâmplat. De la 3-0 şi 4-1, fără probleme, să ne tremure chiloţii pe final? Am transpirat tot la meciul ăsta de emoţii. Orice minge aruncată în careu a creat panică, era disperare în careul nostru şi nu ştiu de ce. Mă doare capul! Meciul ăsta nu anunţa niciun fel de problemă, l-am controlat, dar uite că a trebuit să câştigăm din nou cu emoţii“, a declarat Mugur Guşatu, în exclusivitate pentru GdS.

În urma acestui succes, CSO Filiaşi ocupă locul 8 în C3, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul formaţiei Universitatea II Craiova.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.