5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m) / SCM „U“ Craiova s-a trezit la pauză și a câștigat meciul cu U BT Cluj (foto)

Baschet (m) / SCM „U“ Craiova s-a trezit la pauză și a câștigat meciul cu U BT Cluj (foto)

Echipa masculină de baschet SCM „U“ Craiova a câștigat, scor 72-70 (10-15, 17-19, 27-14, 18-22), partida susținută în această seară, în Sala Polivelentă, în compania formației U BT Cluj, contând pentru etapa a 12-a din Liga Națională.

A fost un meci început prost de trupa lui Aco Todorov, cu multe aruncări de trei puncte greșite. „Trițele” au cam lipsit și în sfertul doi, doar Gajovic ieșind din tipar în trei rânduri, în timp ce ardelenii au stat mult mai bine la acest capitol. La pauză scorul a fost 27-34, spre dezamăgirea celor aproximativ 1200 de spectatori.

Alb-albaștrii au ieșit mult mai motivați de la cabină și au reușit să câștige sfertul trei, având multe recuperări din partea lui Boone și Gajovic, contraatacuri și atacuri poziționale finalizate.

Sfertul decisiv a fost unul dramatic. Craiova a continuat să atace, dar au apărut din nou ratările, permițându-le ardelenilor să reducă treptat din diferență, să egaleze și chiar să preia conducerea. Alb-albaștrii n-au dezarmat și au revenit. S-a mers cap la cap până spre final, când oltenii au reușit să-și adjudece victoria și să-i facă fericiți pe suporteri, cu care s-au pozat la final.

Gruparea din Bănie a încheiat anul 2018 pe locul 3, cu 21 de puncte (9/3).

În partida viitoare, SCM „U“ Craiova va juca pe terenul celor de la BCMU FC Argeș Pitești, confruntarea fiind programată pe 6 ianuarie, de la ora 19.45 (Digi Sport).

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS