16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAu pus gând rău Stelei

Au pus gând rău Stelei

Echipa masculină de baschet SCM „U“ Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 18.00 (Digi Sport 4), în Sala Polivalentă, pe CSA Steaua Bucureşti, într-un meci restant din prima etapă a Ligii Naţionale. Jucătorii grupării alb-albastre se bucură de locul trei ocupat în prezent în clasament şi de prezenţa în Top 6, dar îşi doresc mult victoria.

„Steaua a avut meci la Oradea, a jucat destul de bine şi vine să-şi vândă scump pielea. Sunt convins că va fi un meci dur, poate mai dur decât cel de la ei de acasă. Sperăm să facem faţă şi să demonstrăm că suntem mai buni ca ei. La cât ne-am antrenat, simt că merităm să fim acolo sus şi să avem aceste şapte meciuri câştigate. Munca are şi răsplată. Ar fi nemaipomenit să mă văd cu o medalie la gât la sfârşitul campionatului, dar e greu, şi trebuie să luăm totul pas cu pas“, a declarat Bogdan Popa, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Avem şapte victorii şi o înfrângere, iar pentru multă lume este o surpriză, deci simt că ne-am făcut bine treaba până acum. Muncim zi de zi ca să ajungem la un nivel bun şi să-i bucurăm pe susţinătorii noştri, care ne dau energie, ne inspiră, şi ne determină să jucăm şi mai bine atunci când ne susţin. Sperăm să vină mai multă lume la sală în următoarele meciuri, ca să facem o treabă şi mai bună. Ca jucător, vin de fiecare dată la antrenament cu gândul să fac lucrurile cât mai bine şi nu mă gândesc decât să-mi ajut antrenorul, colegii, ca să reuşim ce ne propunem la fiecare meci. Meciul de mâine (astăzi – n.r.), cu Steaua, este foarte important, pentru că este primul. Cred că Steaua va veni să dea totul, ca şi cum ar fi ultima şansă să intre în Top 6. Am fost jucătorul Stelei şi mi-am dat tot concursul să fac performanţe la toate echipele la care am fost, iar când am jucat împotriva lor am vrut să le bat. Eu îmi doresc să joc bine aici şi să câştig contra Stelei. Întotdeauna intru pe teren cu gândul la victorie, indiferent unde şi împotriva cui joc“, a subliniat Porter Troupe.

Todorov a cerut jucători pentru o clasare pe podium

La rândul său, antrenorul echipei SCM „U“ Craiova, Aco Todorov, a afirmat că se bucură că elevii său şi-au atins deja obiectivele, dar a punctat că a avut o discuţie preliminară cu mai-marii clubului pentru obţinerea unui buget pentru noi transferuri, simţind că la sfârşit pot apărea satisfacţii foarte mari.

„Data trecută când ne-am întâlnit a fost după primul meci al nostru cu Dinamo, iar acum, la câteva luni distanţă, avem şapte victorii şi o înfrângere, ne-am calificat în Top 6, iar acest lucru înseamnă că şi în sezonul următor vom evolua în primele opt, în Grupa A valorică. Acum se pune întrebarea ce dorim să facem în continuare, pentru că aşa cum am stabilit obiectivul cu managerii echipei în vară, acesta a fost îndeplinit. Ne dorim să câştigăm mai mult decât un joc în play-off. Ambiţiile mele sunt mult mai mari. Ca să realizăm lucruri mai măreţe, cred că avem nevoie de un lot mai solid, nu e suficient doar să ne antrenăm noi mai bine. Am avut o primă întâlnire cu managerii şi am discutat despre transferuri chiar astăzi (ieri – n.r.), şi a rămas că vom încerca să aducem ce avem nevoie. Şi ei îşi doresc rezultate bune în viitor. Numărul jucătorilor depinde de bugetul pe care îl alocăm. Când o să am răspunsul primei întrebări, atunci pot răspunde şi eu punctual. Nu am avut printre cele mai mari bugete din ţară, dar ne bucurăm că avem stabilitate financiară aici. Stăm bine, dar se poate obţine mai mult şi vrem să avem mai mulţi spectatori în sală“, a explicat Todorov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS