6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Handbaliştii Universităţii luptă în Cupă

Handbaliştii Universităţii luptă în Cupă

-

Formaţia masculină de handbal a Universităţii Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 11.00 (TVR 2), în Sala Polivalentă, pe CS Unirea Sânnicolau Mare, în optimile de finală ale Cupei României, iar optimismul primează în tabăra olteană.

„Am găsit înţelegere şi am făcut antrenamente ieri (miercuri – n.r.) şi azi (joi – n.r.) în Sala Polivalentă, dar mâine nu o să putem pentru că e un spectacol, aşa că revenim în sala mică. Mă bucur mult că suntem în efectiv complet, pentru că se pare că şi Gabi Ciorogaru, care plecase cu armata la Sibiu, va fi alături de noi. M-a sunat mai devreme şi mi-a spus că primeşte permisie şi vine şi el la meci, dar o să fie cam obosit, pentru că o să meargă toată noaptea pe drum. E bine totuşi că vine, pentru că merita să joace la cât a tras tot campionatul. Suntem optimişti, sperăm să câştigăm şi o să vedem mai departe ce o fi“, a declarat antrenorul alb-albaştrilor, Cătălin Popescu, pentru GdS.

Universitatea Craiova şi Unirea Sânnicolau Mare sunt colege de serie în eşalonul secund, formaţia noastră regăsindu-se pe locul secund, iar adversara pe trei. În campionat, gruparea din Bănie a dispus de Unirea cu 33-22 în tur, iar în retur Sânnicolau Mare şi-a luat revanşa, câştigând cu 33-30.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.