3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii Universităţii luptă în Cupă

Handbaliştii Universităţii luptă în Cupă

Formaţia masculină de handbal a Universităţii Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 11.00 (TVR 2), în Sala Polivalentă, pe CS Unirea Sânnicolau Mare, în optimile de finală ale Cupei României, iar optimismul primează în tabăra olteană.

„Am găsit înţelegere şi am făcut antrenamente ieri (miercuri – n.r.) şi azi (joi – n.r.) în Sala Polivalentă, dar mâine nu o să putem pentru că e un spectacol, aşa că revenim în sala mică. Mă bucur mult că suntem în efectiv complet, pentru că se pare că şi Gabi Ciorogaru, care plecase cu armata la Sibiu, va fi alături de noi. M-a sunat mai devreme şi mi-a spus că primeşte permisie şi vine şi el la meci, dar o să fie cam obosit, pentru că o să meargă toată noaptea pe drum. E bine totuşi că vine, pentru că merita să joace la cât a tras tot campionatul. Suntem optimişti, sperăm să câştigăm şi o să vedem mai departe ce o fi“, a declarat antrenorul alb-albaştrilor, Cătălin Popescu, pentru GdS.

Universitatea Craiova şi Unirea Sânnicolau Mare sunt colege de serie în eşalonul secund, formaţia noastră regăsindu-se pe locul secund, iar adversara pe trei. În campionat, gruparea din Bănie a dispus de Unirea cu 33-22 în tur, iar în retur Sânnicolau Mare şi-a luat revanşa, câştigând cu 33-30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS