Acasă Sport CSO Filiaşi a dat cinci şi cu „GP“

CSO Filiaşi a dat cinci şi cu „GP“

-

După victoria cu 5-3 din amicalul de marţi, de pe „Aripile“, cu CSJ Ştiinţa U Craiova U19, divizionara C CSO Filiaşi a marcat de cinci ori şi în poarta juniorilor Under 19 de la Academia de Fotbal „Gică Popescu“, care au punctat şi ei de două ori. În testul susţinut ieri, tot pe „Aripile“, filieşenii au marcat prin Liţu, Şelaru, Creţu, Gheorghişor şi Stancu, în timp ce replica „şcolarilor“ a venit prin Ispas şi Zamfir.

CSO Filiaşi: Bobonete – Şchiopu, Gherghina, Vulpe, Cruşoveanu – Gheorghişor, Tudor, Unguru, Stancu – Liţu, Şelaru. Au mai intrat: Munteanu – Lupu, Tereche, Fruntelată, Creţu. Antrenor: Mugur Guşatu.

„GP“: Stoenică – Niţu, Pătra, Mehedinţeanu, Mihai – Baciu, Popa, Negreţ, Ciobanu – Zamfir, Ispas. Au mai intrat: Said, Osma, Lambu, Al. Florin. Antrenor: Gică Barbu.

Jucătorii lui CSO Filiaşi au intrat în vacanţă, urmând să-şi reia pregătirile pe 15 ianuarie. La rândul său, „GP“ Craiova va intra în vacanţă pe 20 decembrie.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.