Acasă Sport Fotbal / A „îngheţat“ fotbalul la CSO Filiaşi - Astra II. Oaspeţii...

Fotbal / A „îngheţat“ fotbalul la CSO Filiaşi – Astra II. Oaspeţii au plecat cu punctele

-

Formaţia CSO Filiaşi nu a reuşit să contabilizeze niciun punct în partida susţinută vineri, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, deşi după primele 45 de minute Astra II nu părea să-i pună probleme. A fost 1-2 la final, după un joc de luptă, nespectaculos, asta pentru că terenul a fost acoperit de zăpadă, iar gerul i-a chinuit pe jucători, dar şi pe cei prezenţi în tribune. Claudiu Ghighilicea a deschis scorul în minutul 17, când a şutat imparabil din marginea careului de 16 metri, iar oaspeţii au replicat prin Radu Crişan, care a punctat cu capul după două faze fixe (’49, ’81).

Daniel Unguru (la minge) şi colegii săi au încercat să combine mai mult decât adversarii, dar nu au reuşit prea multe (Foto: Alex Vîrtosu)

CSO Filiaşi: Nedieanu – Şchiopu, Lupu, Negrescu, Tereche – D. Stancu, R. Vulpe – Creţu (’70, Cruşoveanu), Stăiculescu (’77, Gheorghişor), Unguru (’74, C. Dinu) – Ghighilicea. Antrenor: Mugur Guşatu.

Astra II: M. S. Oliveira – I. Mihăilă, R. Crişan, G. Marin, Trusescu (’79, Dobre), R. Boboc, G. Şerban (’60, Banu), Chiriac, Gavirliţă (’89, Vîrtej), Vâlceanu, Lupuleţ (’63, Dr. Gheorghe). Antrenor: Costel Lazăr.

CSO Filiaşi a încheiat turul campionatului pe locul 10, cu 20 de puncte.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.