9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele de volei au treabă în weekend

Echipele de volei au treabă în weekend

SCM „U“ Craiova ne propune, pentru acest sfârştit de săptămână, doar volei, asta pentru că echipa de handbal feminin are campionatul întrerupt şi a plecat de marţi într-un cantonament la Cheile Grădiştei, urmând să revină în Bănie pe 7 decembrie, iar formaţia de baschet masculin joacă în Liga Naţională luni, 3 decembrie, de la ora 19.45 (Digi Sport), pe terenul Stelei Bucureşti.
Astfel, voleibalistele craiovene, antrenate de Lucian Zlotea, vor juca sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 10.00, în compania formaţiei CSM Sibiu. Partida din etapa a noua a Diviziei A2 Vest se va disputa în Sala Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu“ şi nu ca până acum în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Valea Vlăicii, deoarece aceasta găzduieşte faza zonală a turneului de fotbal juvenil „Gheorghe Ene“. Înaintea acestei confruntări, SCM „U“ Craiova ocupă locul şase, cu 12 puncte, iar CSM Sibiu este pe patru, cu 16.
La rândul lor, voleibaliştii pregătiţi de Dănuţ Pascu, liderii Diviziei A1, întâlnesc duminică, 2 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă, pe CSM Câmpia Turzii, duelul contând pentru runda a opta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS