5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Niciun oltean în echipa etapei a 16-a

Fotbal / Niciun oltean în echipa etapei a 16-a

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat ieri care au fost jucătorii ce au impresionat în etapa a 16-a din Liga I şi a întocmit cel mai bun 11, împreună cu antrenorul rundei recent încheiate. Din nefericire, în formula de bază nu se regăseşte niciun component al Universităţii Craiova, semn că meciul de la Botoşani a fost un fiasco total.

Iată cum arată echipa ideală:

– portar:
Cătălin Căbuz ( AFC Hermannstadt / 22 de ani / 16 jocuri) – În ciuda vârstei, dă încredere echipei prin intervenţiile sale. Are o contribuţie importantă la rezultatele bune reuşite de sibieni în ultimele jocuri. Este un produs al Academiei Gheorghe Hagi.

– fundaşi:
Virgil Ghiţă (FC Viitorul / 20 de ani / 7 jocuri) – A fost mutarea câştigătoare făcută de Hagi în primul sfert din repriza secundă. Tânărul fundaş dobrogean a înscris golul, graţie căruia Viitorul a urcat pe podium, cu şanse tot mai mari de a prinde play-off-ul.
Andrei Burcă (AFC Botoşani / 25 de ani / 15 jocuri) – Căpitanul moldovenilor a făcut un nou meci mare! A câştigat majoritatea duelurilor şi a avut două intervenţii de ultim apărător prin care şi-a salvat echipa. Este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1.
Ousmane Viera (Sepsi/ 31 de ani / 14 jocuri) – A fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi! Căpitanul covăsnenilor şi-a coordonat excelent echipa din teren, conducând-o spre un succes foarte important.
Răzvan Trif (Gaz Metan Mediaş / 21 de ani / 11 jocuri) – Introdus pe teren în partea secundă, a finalizat o acţiune superbă realizată de medieşeni. Este un fotbalist tânăr care merită urmărit cu atenţie.

– mijlocaşi:
Dennis Man (FCSB / 20 de ani / 15 jocuri) – A marcat un gol şi a scos un penalti. A ajuns la 16 reuşite în principala competiţie internă din România, dintre care nouă în anul calendaristic 2018!
Birahima Tandia (Sepsi / 25 de ani / 16 jocuri) – Prinde pentru a șasea oară echipa etapei, asta după ce a marcat al șaptelea gol în ediţia curentă, în care mai are şi două pase decisive.
Damjan Djokovic (CFR Cluj / 28 de ani / 14 jocuri) – Este jucătorul capabil să facă diferenţa în momentele dificile. A marcat golul în urma căruia clujenii au bifat a nouă victorie din acest sezon, șapte dintre acestea fiind la o diferenţă minimă.
Florin Tănase (FCSB / 23 de ani / 14 jocuri) – A înscris a doua etapă la rând. Cifre foarte bune în ediţia curentă: cinci goluri, cinci pase decisive, un penalti obţinut şi patru prezenţe în echipa etapei.

– atacanţi:
Ianis Hagi (VFC Viitorul / 20 de ani / 14 jocuri) – Continuă sezonul foarte bun! Contra celor din Voluntari, decarul dobrogenilor a reuşit două assisturi şi a ajuns la cinci goluri şi patru pase decisive în ediţia curentă, contribuind la 14 puncte scoase de Viitorul.
Lorand Fulop (FC Botoşani / 21 de ani / 6 jocuri) – Revenit după accidentare, a bifat primul meci ca integralist din actualul sezon. A izbutit un gol care s-a dovedit a fi decisiv. A ajuns la 10 reuşite în doar 33 de meciuri jucate pe prima scenă.

Antrenorul etapei:
Antonio Conceicao (CFR Cluj / 56 de ani) – Sub conducerea sa, CFR Cluj a reuşit a cincea victorie consecutivă pe teren advers, o performanţă de-a dreptul remarcabilă! Un antrenor care pune mult accent pe disciplină tactică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS