Acasă Sport Voleibalistele au pierdut în Ardeal

Voleibalistele au pierdut în Ardeal

-

Echipa feminină de volei SCM „U“ Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 12.00, în Ardeal, pe CSM Târgu Mureş, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a din Divizia A2. Până acum, gruparea din Bănie a înregistrat victorii pe linie în deplasare şi, paradoxal, numai înfrângeri pe teren propriu, dar de data aceasta lucrurile sunt puţin mai complicate, deoarece elevele lui Lucian Zlotea întâlnesc liderul la zi şi echipa cea mai îndreptăţită să aspire la promovare. Înaintea acestei confruntări, SCM „U“ Craiova ocupă locul 6, cu 12 puncte, în timp ce Târgu Mureş este lider autoritar cu 21.

UPDATE:

Formația CSM Târgu Mureș s-a impus clar în meciul cu SCM „U“ Craiova, scor 3-0 (25-14, 25-12, 25-21).

În ceea ce priveşte formaţia masculină de volei a Craiovei, aceasta evoluează luni, de la ora 18.00 (Digi Sport), pe terenul echipei CS Dinamo Bucureşti.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.