Acasă Sport Fotbal / Vali Mihăilă şi Devis Mangia au prefaţat meciul de la...

Fotbal / Vali Mihăilă şi Devis Mangia au prefaţat meciul de la Botoşani (video)

-

Universitatea Craiova a susţinut vineri o conferinţă de presă în care antrenorul Devis Mangia şi atacantul Valentin Mihăilă au prefaţat întâlnirea cu FC Botoşani, din Moldova, programată luni, de la ora 20.30, contând pentru etapa a 16-a din Liga I. Vezi cine e apt şi cine a revenit la echipă.

Altfel, dacă veţi vedea pe terenul de la Botoşani un jucător alb, tuns la zero, să ştiţi că nu este vorba despre nicio noutate, este fundaşul Răzvan Popa care a decis joi seară să apeleze la o schimbare de look.

Universitatea Craiova va zbura cu un charter duminică spre Moldova, urmând să aterizeze la Suceava.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.