Acasă Sport Fotbal / „Satelitul“ a fost doborât la Alexandria

Fotbal / „Satelitul“ a fost doborât la Alexandria

-

Echipa secundă a Universităţii Craiova a pierdut categoric, scor 0-3, partida susţinută vineri, în Teleorman, în faţa formaţiei CSM Alexandria, contând pentru etapa a 14-a de la Liga a III-a, seria 3. Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexandru Cîmpanu (’18), Florin Radu (’23) şi Cătălin Desculţu (’60).

Universitatea II Craiova: Calancea – Borţa, Ion, Bogdan, Juncu – Ţoiu, Al. Dinu – Al. Vulpe, V. Constantin, Frăsineanu – Pascu. Au mai intrat: Zete, Zbona, Simon, Ciutică.

„A fost o victorie meritată a gazdelor, care au controlat jocul. Noi am încercat să revenim în joc în a doua repriză, dar ne-am adaptat şi mai greu la teren şi s-a văzut că am avut o echipă improvizată. Trebuie să facem o radiografie, să vedem greşile personale pe care le-am făcut, să le eliminăm şi să ne îmbunătăţim jocul“, a comentat antrenorul „satelitului“ Dragoş Bon, pentru GdS.

Universitatea II Craiova ocupă locul 11, cu 16 puncte, iar în etapa viitoare, ultima din 2018, va evolua pe stadionul „Extensiv“ în compania grupării vâlcene Flacăra Horezu.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.