20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Sport Baschet (m) / Victorie foarte muncită pentru elevii lui Aco Todorov (galerie...

Baschet (m) / Victorie foarte muncită pentru elevii lui Aco Todorov (galerie foto)

-

Echipa masculină de baschet a SCM „U“ Craiova a reușit să le ofere susținătorilor săi o victorie frumoasă ieri seară, în etapa a 6-a din Liga Națională, și să facă uitată înfrângerea de pe terenul Universității Cluj. Elevii lui Aco Todorov s-a impus cu 99-89 (24-21, 27-26, 28-25, 20-17) în fața grupării BCMU Argeș Pitești, la capătul unui meci foarte disputat, dar controlat de gazde în totalitate. Cel mai prolific jucător al Craiovei a fost Goran Gajovic, o prestație sub așteptări având-o în schimb Sebastian Ionescu.

SCM „U“ Craiova: I. Mijajlovic (19 puncte), J. Boone (6), P. Troupe (11), S. Ionescu (2), G. Gajovic (26) – A. Casale (3), M. Curry (16), A. Radukic (16), A. Iliescu, C. Berculescu, I. Berceanu, B. Popa.
Antrenor: A. Todorov. Asistenți: D. Ioan, C. Gârleanu.

BCMU Argeș Pitești: M. Ciotlăuș (2), T. Gheorghe (4), M. Jeremic (20), M. Sturanovic (7), M. Korniienko (22) – L. Chirof, M. Măciucă, I. Siriscevic (22), J. Person (8), T. Bishop jr. (4), R.Paliciuc, I. Orbeanu.
Antrenor: F. Nini.

În urma acestui rezultat SCM „U“ Craiova ocupă locul 3 în clasament, cu 9 puncte, iar în etapa viitoare va evolua în Banat, împotriva formației CS CSM Timișoara, meciul fiind programat luni, 19 noiembrie, de la ora 18.00 (Digi Sport), în Sala „Constantin Jude“.

Totodorov, mulțumit de rezultat

Antrenorul formației din Bănie, Aco Todorov, a declarat la finalul întâlnirii că l-a mulțumit în mare măsură jocul echipei sale, dar mai mult rezultatul final și a punctat că elevii săi trebuie să termine cu oscilațiile din timpul jocului dacă vor să fie la final în primele șase.

„În primul rând vreau să spun că am avut o adversară foarte bună și s-a dovedit asta atunci când am avut nouă puncte avans ei au redus imediat din diferență și au fost foarte aproape de noi. Din fericire am arătat că formăm o echipă unită, cu nervi tari și am continuat să ne regăsim jocul și să învingem. Dacă vrem să intrăm în Top 6, atunci trebuie să învățăm să jucăm constant și să ne păstrăm avantajul de pe tabelă. Acum suntem fericiți că am câștigat“, a declarat Aco Todorov.

Pentru galerie foto, click aici.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.