11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ s-a întors fără puncte din Ilfov

Fotbal / „Satelitul“ s-a întors fără puncte din Ilfov

Echipa secundă a Universității Craiova se poate mulțumi doar cu o prestație bună în meciul de vineri, din Ilfov, cu FC Voluntari II, din etapa a 12-a a Ligii a III-a, seria 3. Trupa lui Dragoș Bon a pierdut, scor 2-4, după un meci în care a stat foarte bine din punct de vedere ofensiv, nu și devensiv. Golurile ilfovenilor au fost marcate de Omar Kasabji (’16), Nicolas Dinu (’36), Florin Bălan (’78) și Mario Dumitru (’89). Din rândul „leilor“ au punctat Ionuţ Frăsineanu (’8) și Alexandru Vulpe (’50).

„U“ Craiova II: Calancea – Borța, Ion, Puțaru, Juncu – Dinu, Șerban – Frăsineanu, V. Constantin, Al. Vulpe – Zete. Au mai intrat: Zbona, Boștină.

„Satelitul“ Științei ocupă locul 11 în C3, iar în runda a 13-a va primi vizita formației Turris Turnu Măgurele, confruntarea fiind programată vineri, 16 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv“.

Bon, mulțumit de ofensivă

Antrenorul principal al Universității II Craiova, Dragoș Bon (foto), a afirmat că l-a mulțumit jocul elevilor săi pe faza ofensivă și că greșelile din apărare au făcut ca scorul să fie defavorabil.

„Am controlat meciul de la un capăt la celălalt, dar am comis greșeli mari în apărare și am luat goluri la fiecare eroare. A fost una dintre cele mai bune partide făcute de când sunt eu la echipă, păcat de rezultat. Și Ioan Andone, și Dinu Todoran au zis că rezultatul este mincinos, dar ăsta-i fotbalul. Am ratat și un penalti la 2-1, Vali Constantin a tras peste poartă, parcă suntem blestemați, pentru că și în etapa trecută am ratat unul prin Bic. Sunt mulțumit de cum au răspuns jucătorii pe faza ofensivă, păcat că nu am reușit să concretizăm ocaziile pe care le-am avut. Nu se poate să joci bine tot timpul și să pierzi, e un accident. Trebuie să rămânem concentrați pe faza defensivă, să nu o mai neglijem“, a spus Dragoș Bon, pentru GdS.
„Ne așteaptă o săptămână grea, o să jucăm și cu Turnu Măgurele, un adversar bun. Avem jucători dați la echipa națională, sper să nu mai apară accidentări și o să vedem ce formulă o să putem să aliniem la meciul cu Turnu Măgurele“, a mai spus Dragoș Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS