24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGuşatu şi Bărcăuan s-au împăcat cu scorul „alb“

Guşatu şi Bărcăuan s-au împăcat cu scorul „alb“

Formația CSO Filiași a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susținută vineri, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, în compania grupării FC Voluntari II, contând pentru etapa a 11-a a Ligii a III-a, seria 3.
CSO Filiași: Nedieanu – Șchiopu, R. Vulpe, Lupu, Tereche – Gheorghișor (’90, Stăiculescu), D. Stancu, Unguru, Crușoveanu (’62, C. Dinu) – Tănase (’56, Crețu), Ghighilicea. Antrenor: Mugur Gușatu.
FC Voluntari II: Petrariu – Mitrache, G. Buliga, C. Gheorghe, M. Dumitru, Ioniță (’67, Rassabji), Brocea (’56, Badea), Fl. Bălan (’72, Gogoi), Mihai (’77, Dinu), Trandafirescu, Chilili. Antrenor: Cosmin Bărcăuan.

„A fost un meci de luptă, greu, având în vedere că am în lot jucători de 17-18 ani. Ca joc sunt mulţumit şi cred că a fost un rezultat echitabil. Cred că dacă jucam pe un teren mai bun, atât noi, cât şi ei ne exprimam altfel şi vedeam un fotbal mai bun“, a declarat antrenorul ilfovenilor Cosmin Bărcăuan, pentru GdS.

„Puteam să şi pierdem, dar şi să câştigăm acest meci. A fost un joc de luptă în care eu zic că mare lucru din punct de vedere fotbalistic nu am realizat nimic nici noi, nici adversarii. Ca atitudine însă totul a fost în regulă şi dacă am avea această atitudine la fiecare meci, atunci putem să creştem. La fotbal, dacă nu ai puţin noroc nu faci nimic, dar sunt convins că vor veni şi golurile muncind mai mult la antrenamente şi în timpul jocurilor. Cu mai mult calm şi inteligenţă puteam să rezolvăm pozitiv jocul de astăzi“, a explicat tehnicianul lui CSO Filiaşi, Mugur Guşatu, pentru GdS.

„Am avut posesie mai bună, ocazii mai multe, dar nu am băgat mingea în poartă. Cu toţii ne aşteptam să câştigăm, pentru că ne-am mobilizat foarte bine, s-a văzut şi în teren că am avut o atitudine bună, dar nu am găsit soluţiile potrivite în faţa porţii“, a explicat atacantul filieşenilor, Mario Tănase, pentru GdS.

În urma acestui rezultat, CSO Filiași ocupă locul opt, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul formației Turris Turnu Măgurele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS