15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Ţicu a mişcat cu Gloria Bistriţa

Doar Ţicu a mişcat cu Gloria Bistriţa

Handbalistele formaţiei SCM Craiova au fost de nerecunoscut în partida susţinută ieri, în Sala Polivalentă din Bănie, în compania echipei Gloria Bistriţa, contând pentru etapa a 7-a din Liga Florilor. Ardelencele s-au impus cu 22-19 (10-9), la capătul unui joc în care elevele lui Bogdan Burcea au fost răcite şi la propriu, mai multe componente fiind sub tratament, dar şi la figurat.
SCM Craiova: Dzhukeva, Stanciu, Curmenț – Țicu (9 goluri), Zamfir (4), Gjorgjievska (3), Șelaru (2), Seric (1), Ianași, Nikolic, Tănăsie, Tătar. Antrenor: Bogdan Burcea.
Gloria Bistriţa: Măzăreanu, Inclueț – Rodriguez (9), Szabo (3), Dincă (2), Pristăvița (2), Ardean-Elisei (2), Țiplea (2), Paraschiv (1), Rațiu (1), Tetean, Garcia, Adin, Zegrean. Antrenor: Horațiu Pașca.
În urma acestui insucces, SCM Craiova a coborât o poziţie în clasament, regăsindu-se pe 6, cu 12 puncte, iar în etapa viitoare din Liga Florilor va evolua în deplasare, împotriva nou-promovatei Gloria Buzău, confruntarea fiind programată duminică, 4 noiembrie, de la ora 17.30.

Bogdan Burcea, negru de supărare

La finalul întâlnirii, antrenorul principal al echipei de handbal SCM Craiova, Bogdan Burcea, a admis că echipa sa s-a prezentat lamentabil.
„Cred că este al treilea an consecutiv când în compania Bistriţei ne întâlnim cu un astfel de rezultat. Neaşteptat nu aş zice, pentru că Bistriţa este o echipă care are jucătoare extrem de valoroase şi în afară de CSM Bucureşti poate să emită pretenţii oriunde, pe orice teren, în orice deplasare. Din păcate, echipa noastră a avut nişte lipsuri foarte mari astăzi, iar rezultatul este pe deplin meritat şi felicit echipa din Bistriţa. Rămâne să ne adunăm, să încercăm să remediem problemele care apar de la meci la meci. În loc de bine ne îndreptăm spre mai rău… În curând vom juca şi împotriva Borussiei Dortmund, iar dacă prestăm aşa, eu zic să nu cheltuim banii de deplasare“, a declarat Bogdan Burcea, pentru GdS.

Zamfir: Nu asta este valoarea noastră!

Foarte afectată după înfrângerea suferită, Cristina Zamfir a făcut o analiză dură asupra jocului prestat de SCM Craiova, dar a punctat că nu asta este valoarea echipei din Bănie. „Din păcate, astăzi nu a mers nimic, nici faza de atac, nici cea de apărare. Am greşit foarte mult şi am ratat foarte mult. Nu a fost ziua noastră, nu am făcut absolut nimic bine şi tot ceea ce ne rămâne este să strângem rândurile şi să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut, pentru că sunt erori de nepermis. Toată lumea este supărată, pentru că nu asta este valoarea noastră! Ne dorim să revenim cu forţe proaspete“, a spus liderul echipei SCM Craiova, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS