14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLuptă mare pentru puncte

Luptă mare pentru puncte

Runda a 10-a din Liga a III-a, seria 3, se anunţă foarte interesantă privind bătăliile care implică formaţiile din Dolj.

Astfel, vineri, de la ora 15.00, stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin găzduieşte derbiul dintre FCU Craiova şi CSO Filiaşi, formaţii care aspiră la promovare, dar care au avut până acum un parcurs oscilant. Derbiul Doljului, jucat pe malul Dunării, va fi arbitrat de Adrian Sorin Costreie (Buftea), ajutat de Constantin Pantilimonescu (Ploieşti) şi Nicolae Bogdan Mociorniță (Băicoi). Observatori au fost desemnaţi Luis Moisescu (Severin) şi Viorel Nicolescu (Videle).
Înaintea acestei dispute, echipa gazdă, FCU Craiova, ocupă locul 7, cu 14 puncte, iar CSO Filiaşi se regăseşte pe 6, cu 16 puncte.

Un meci foarte dificil îl va susţine şi echipa a doua a Universităţii Craiova, care va evolua în Ardeal, pe terenul formaţiei ACS SR Municipal Braşov, una dintre contracandidatele la promovare. „Stegarii“ beneficiază de un moral excelent, întrucât s-au impus în etapa trecută la Işalniţa, în faţa echipei CSO Filiaşi, cu 4-2, în timp ce Universitatea II Craiova se află la polul opus, după ce a pierdut surprinzător, pe „Extensiv“, cu 1-0, în faţa modestei Atletic Bradu. Înaintea confruntării de sâmbătă, de la ora 15.00, de pe stadionul „Tineretului“, Municipal Braşov ocupă locul secund, cu 19 puncte, la un punct în spatele liderului Flacăra Horezu, iar Universitatea II Craiova se regăseşte pe poziţia a 10-a, cu 12 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS