10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii s-au împiedicat la Baloteşti

Fotbal / Pandurii s-au împiedicat la Baloteşti

Gruparea olteană Pandurii Târgu Jiu nu s-a ales cu nimic din deplasarea de sâmbătă, din etapa a 13-a a ligii secunde, cedând cu 2-1 în întâlnirea cu CS Baloteşti.
Gazdele au deschis scorul prin Vasile Mihai, cu o reluare din careul mare (’10, 1-0), apoi gorjenii au replicat imediat prin Philippe Nsiah, care a reluat lângă bară o centrare venită dintr-un corner executat de pe dreapta (’13, 1-1). Gazdele au înschis tabela încă din minutul 30, când Alexandru Stoica a fost servit de Ghiţă şi a finalizat din postură de singur cu portarul (’30, 2-1).

Baloteşti: Fulga – C-tin. Dedu, Marciuc, Flămânzeanu, N. Filip, M. Ghiţă, R. Mihai, M. Neagu, Gojnea, Al. Stoica, Vas. Mihai.
Rezerve: Iordan – Fl. Niculae, G. Mihai, Clătinici, F. Paraschiv, Ov. Marin.
Antrenor: Florin Nofitovici.

Pandurii: Mih. Cotolan – Brînzan, Konate, Rob. Gheorghe, Raiciu, Vasilescu, Tudoran, D. Pîrvulescu, Trancă, Cenaj, Nsiah.
Rezerve: Sălăjan – Almic, Măicăneanu, P. Popescu, Blejdea, Rob. Lică, Draca.
Antrenor: Adrian Bogoi.

Au arbitrat: Omar Cristian Dumitrică (Craiova) – Cosmin Vătămanu, Mihăiţă Necula (ambii din Bucureşti).

În urma acestui insucces, Pandurii Târgu Jiu a coborât de pe locul şapte, pe opt, iar în etapa viitoare va evolua tot în deplasare, în compania echipei Luceafărul Oradea, confruntarea fiind programată sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS