8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAnghel Patrick a triumfat la Zalău

Anghel Patrick a triumfat la Zalău

CSS Craiova are o nouă „speranţă“ la tenisul de masă, fiind vorba despre Patrick Anghel. Elevul lui Liviu Nicoli a avut parte de un weekend perfect la Zalău, acolo unde s-a desfăşurat Cupa României, competiție rezervată juniorilor III (11-12 ani). Patrick Anghel a avut parte de trei meciuri până în semifinale, unde a dispus fără probleme de Marton Adam (Târgu Secuiesc), scor 3-1, iar în finală a trecut la pas de Andrei Miroiu (CSM Buzău), tot cu 3-1.
„Sunt mulțumit de rezultat, iar Patrick a demonstrat că este un sportiv valoros, de mare perspectivă. Este component al lotului național de minicadeți și a participat în luna august la Campionatul European de la Strasbourg, unde a obținut locul zece. La sfârșitul acestei săptămâni va participa la Top 14 Europa (Belgia), unde sunt convins ca va obține rezultate notabile“, a declarat antrenorul Liviu Nicolici, pentru GdS.
La Cupa României de tenis de masă de la Zalău a mai concurat şi Alexandru Ilie, tot de la CSS Craiova, acesta încheind pe locul nouă competiţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS