11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportATP Shanghai: Horia Tecău și Jean Julien Rojer au ratat calificarea în sferturile probei de dublu

ATP Shanghai: Horia Tecău și Jean Julien Rojer au ratat calificarea în sferturile probei de dublu

​Perechea formată din românul Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer a fost eliminată în turul secund al probei de dublu din cadrul turneului de Masters 1000 de la Shanghai, după ce a fost învinsă de echipa formată din columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah (favoriții numărul 5), scor 6-4, (5)6-7, 11-9. Meciul a durat o oră și 44 de minute.

Primul set a fost decis de break-ul realizat de columbieni la scorul de 3-3, echipa româno-olandeză nereușind să mai revină.

Setul secund a fost unul foarte echilibrat, ajungând la tiebreak, după ce Tecău și Rojer au ratat două ocazii de a închide setul la 5-4 și 40-15 pe serviciul columbienilor. În tiebreak, Horia și Jean Julien au făcut un minibreak la scorul de 3-2 și au reușit să închidă setul la a cincea oportunitate, prima pe propriul seriviciu.

Super tiebreak-ul a fost câștigat de columbieni, care au reușit trei minibreak-uri, cu unul mai mult decât Tecău și Rojer, care nu au reușit să salveze decât primele două mingi de meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS