8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii au dezamăgit cu UTA

Gorjenii au dezamăgit cu UTA

Pandurii Târgu Jiu a bifat vineri prima înfrângere de pe teren propriu, după ce a cedat cu 2-1 întâlnirea cu UTA Arad, din etapa a 10-a din Liga a II-a. Semnele proaste au apărut în prima parte, când Daniel Pârvulescu a irosit o lovitură de pedeapsă (’30). Mijlocașul pandurilor s-a revanșat în partea secundă, când a deschis scorul un un șut de la 13 metri (’55, 1-0). Oaspeții nu s-au resemnat și au reușit egalarea prin Paul Cubleșan, care a reluat cu capul de la doi metri o minge scăpată de portarul Cotolan (’73, 1-1). UTA a dat lovitura în ultimul minut regulamentar, când Lucian Oprea l-a învins pe Cotolan cu o lovitură de cap de la șase metri (’90).
Pandurii: Mih. Cotolan – Nic. Cotolan, D. Ciobanu, Konate, Vasilescu – Raiciu (’74, Trancă), Cenaj – Tudoran (’60, Blejdea), D. Pîrvulescu, Vodă – Nsiah (’83, P. Popescu). Antrenor: Adrian Bogoi.
UTA: Bodea – R. Iuga, Al. Manea, El Hasni (’33, Cubleșan), Copaci – Coulibaly, An. Enescu – D. Popa (’75, Janos), Cr. Matei (’64, L. Oprea), Vădrariu – C. Rus. Antrenor: Ionuţ Popa.
Cartonașe galbene: Konate / El Hasni.
Au arbitrat: Denis Haidiner – Damian Antal, George Duță.

„A fost un meci de luptă în care noi am greşit mai mult. Am făcut erori nepermise şi asta a dus la pierderea celor trei puncte. Poate că nu am avut nici puţină şansă, pentru că am ratat acel 11 metri şi mai multe ocazii, dar, poate, pe undeva, e o compensaţie pentru că la celelalte meciuri şansa a fost de partea noastră. În schimb, arădenii s-au luptat mai mult pentru minge, au fost mai pragmatici, au profitat de erorile noastre şi au câştigat meciul. Este o înfrângere dureroasă, dar suntem o echipă tânără, cu mulţi jucători noi, şi ştim o luăm de la zero“, a declarat antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, conform Sport Arad.

În urma acestui insucces, Pandurii ocupă locul cinci, iar în etapa viitoare va juca la Clinceni, cu Academica, întâlnirea fiind programată mâine, de la ora 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS