8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Sport Mihaela Buzărnescu a pierdut în primul tur la Beijing

Mihaela Buzărnescu a pierdut în primul tur la Beijing

-

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de belarusa Aleksandra Sasnovici cu 6-3, 6-1, luni, în prima rundă a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8.285.274 de dolari.
Revenită după o pauză de aproape două luni, din cauza unei accidentări suferite la Montreal, Buzărnescu a pierdut meciul după 66 de minute de joc. Românca a comis 6 dublu greşeli, numeroase erori neforţate şi nu a reuşit să transforme nicio minge de break din cele două de care a beneficiat.
Sasnovici (24 ani, 32 WTA) o mai învinsese pe Buzărnescu (30 ani, 24 WTA) în 2015 în primul tur la US Open, cu 6-4, 6-2.
Românca va primi un cec de 23.945 dolari şi 10 puncte WTA pentru participare.
Mihaela continuă turneul de la Beijing la dublu, unde este calificată în optimi, alături de Monica Niculescu.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.