16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Cătălin Mulțescu nu mai continuă cu Universitatea. „Mi-a plăcut mult la Craiova“

Fotbal / Cătălin Mulțescu nu mai continuă cu Universitatea. „Mi-a plăcut mult la Craiova“

Universitatea Craiova a rămas fără antrenorul cu portarii Cătălin Mulțescu (foto), după ce acesta l-a anunțat pe patronul Mihai Rotaru că nu mai vrea să rămână la echipă, nefiind prea agreat nici de tehnicianul principal, Devis Mangia. Un alt motiv ar fi că Mulțescu junior ar fi avut unele neînțelegeri și cu unii angajați ai clubului, iar problema a ajuns la urechile patronului.

„Nu m-am certat cu nimeni din conducere. Am avut o viziune diferită asupra lucrurilor cu patronul Mihai Rotaru, dar, repet, nu ne-am certat. Am decis să plec, dar o spun cu mâna pe inimă că mi-a plăcut mult la Craiova și cred că și eu, și tatăl meu, am realizat ceva pentru echipă. Nu duc lipsă de oferte, am două propuneri din afara țării, dar sunt discuții și cu echipe din campionatul intern“, a declarat Cătălin Mulțescu, pentru GdS.

În locul lui Cătălin Mulțescu ar putea fi cooptat un alt antrenor italian, propus de Mangia, mai ales că „Mister“ are deja trei colaboratori din țara sa. În vizorul oficialilor olteni mai sunt doi antrenori cunoscuți, legați sufletește de formația din Bănie. Este vorba despre Vali David, fostul tehnician la echipelor Pandurii și FC Botoșani, în prezent la CSJ Știința U Craiova, și Tibi Lung, acesta activând deja în cadrul clubului, el pregătind portarii de la Centrul de copii și juniori. O decizie în acest sens va fi luată în zilele următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS