Acasă Sport Director nou la SCM

Director nou la SCM

-

Clubul SCM Craiova are un nou director. Este vorba despre Nicolae Pascu, care a activat până anul trecut ca director executiv al Direcției Economico Financiare din cadrul Primăriei Craiova, după care s-a pensionat. Pascu a ajuns la club cu dispoziție de numire din partea primarului și o înlocuiește pe Daniela Grădinaru, care a plecat de la SCM la instituții sportive importante din capitală, clubul CSM și Federația Română de Baschet. În toamna anului trecut, Grădinaru trecuse de la funcția de contabil-șef în club la cea de director, înlocuindu-l pe Marius Barcan. În această vară, Daniela Grădinaru a făcut parte dintr-un grup informal de lucru inițiat de Ministerul Tineretului și Sportului și COSR, cu scopul de a ajuta implementarea noului contract de Activitate Sportivă. Și cum acest lucru s-a făcut cu brio, acum i-a fost cerut ajutorul la cele două instituții din București.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.