8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Mangia: Am jucat sub ritmul nostru obișnuit

Fotbal / Mangia: Am jucat sub ritmul nostru obișnuit

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a recunoscut că nu l-a mulțumit jocul elevilor săi din această seară, din remiza „albă” de pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.
„În prima repriză am jucat sub ritmul nostru obișnuit și am făcut și greșeli din punct de vedere tehnic. În partea a doua ne-am creat multe ocazii, dar nu am reușit să înscriem și să învingem. Întotdeauna voi vorbi despre prestația echipei, nu voi face un comentariu legat de jucători. Ceea ce am văzut a fost că au fost situații puține în care Băluță, Mitriță și Gustavo au avut ocazia să finalizeze. Nu am câștigat în ultimele deplasări și sunt momente care se pot întâmpla pe parcursul unui sezon. Înainte reușeam să învingem în deplasare și nu o făceam acasă. Acum s-a schimbat și e clar că trebuie să muncim mai bine. Nu este obligatoriu să câștigăm cu CFR Cluj, în etapa viitoare. CFR este prima în clasament, iar noi ne gândim să facem un meci foarte bun”, a declarat Devis Mangia, la Digi Sport.
La rândul său, mijlocașul Cristi Bărbuț a declarat că echipa sa merita să câștige și că nu trebuie învinovățit Mitriță sau altcineva pentru ratarea victoriei: „Am pierdut două puncte. Nu trebuie să găsim vinovați pentru rezultat, pe Mitriță, care a ratat penaltiul, sau alt coleg. Toată echipa a pierdut cele două puncte. La faza penaltiului am primit o minge foarte bună și am profitat de calitățile mele. Îmi pare rău că nu s-a înscris din el, dar asta este și trebuie să trecem peste. Cei de la Gaz s-au apărat foarte bine, au avut și ei câteva ocazii, am avut și noi, însă meciul s-a încheiat fără gol. Trebuia să câștigăm, nu am făcut-o, iar acum trebuie să ne mobilizăm pentru următorul meci”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS