Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au debutat cu o înfrângere în returul Ligii Naţionale. Oltenii au fost învinşi aseară, în deplasare, de CSU Sibiu, cu scorul de 108-90.

Echipa din Bănie nu a fost condusă de pe bancă de antrenorul principal, israelianul Rami Hadar. Marius Toma, managerul oltenilor, a explicat la conferinţa de presă de după meci, absenţa lui Hadar, spunând că este o problemă generală cu obținerea vizelor de ședere în România pentru antrenorii străini care provin din țări ce necesită viză de ședere în România (țări non-UE)

„În ceea ce privește absența antrenorului (n.r. Rami Hadar) este o situație cunoscută la nivel central. Până la ora actuală nici un antrenor care provine din afara spațiului Uniunii Europene nu a primit viza de ședere. Am urmat procedura și am predat toate documentele în urmă cu o lună și jumătate, în termenul legal. După cum se știe din acest sezon există un contract cadru de activitate sportivă. Există o necorelare între factorii de decizie la nivel central. Din această cauză suferim, dar vă spun că nu numai noi ne aflăm în această situație”, a explicat Toma.

Craiova va juca runda următoare cu U BT Cluj.