8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): România s-a clasat pe locul doi la Trofeul Carpaţi

Handbal (f): România s-a clasat pe locul doi la Trofeul Carpaţi

Cristina Neagu a fost jucătoarea care a primit trofeul pentru locul doi (foto: Lucian Anghel)
Cristina Neagu a fost jucătoarea care a primit trofeul pentru locul doi (foto: Lucian Anghel)

Naţionala feminină de handbal a României a încheiat pe locul doi turneul amical Trofeul Carpaţi, desfăşurat la Craiova, în Sala Polivalentă.

Astăzi, Cristina Neagu şi colegele sale au învins Brazilia, cu scorul de 24-23.

România: Dedu, Dumanska – portari; Neagu 8, Szucs, Buceschi 4, Laslo, Tătar 1, Tomescu, Berbece, Zamfirescu, Zamfir-Florianu, Dragut 4, Geiger, Pintea 5, Ardean 2, A. Popa

Competiţia a fost câştigată de Polonia, Brazilia s-a clasat pe locul trei, iar ultimul loc a revenit Macedoniei. Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului. Partida dintre România şi Brazilia s-a disputat cu sala plină, iar suporterii au creat o atmoferă incediară, ducând România spre victorie, a doua de la Trofeul Carpaţi, după cea de ieri cu Macedonia. În prima zi a turneului, româncele, pregătite de Martin Ambros au fost învinse de Polonia. Tricolorele vor pleca la Bucureşti, iar la mijlocul săptămânii vor face deplasarea spre Germania pentru a participa la Campionatul Mondial.

Selecţionerul a anunţat după meciul cu Brazilia jucătoarele care nu vor merge la Mondiale: Alina Ilie, Laura Popa şi Bianca Bazaliu.

 

Galerie foto realizată de Lucian Anghel:

 

 

 

 

 

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS