7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Basic a făcut diferența pe „Chimia”

Fotbal / Basic a făcut diferența pe „Chimia”

CSO Filiași a pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată vineri, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița, în compania echipei Național Sebiș, din etapa a 14-a din Liga a III-a, seria 4. Golul care a decis destinația punctelor a fost reușit de Igor Basic, care a șutat sub bară, de la opt metri, după o minge venită din corner, de pe dreapta, de la Ruță, bâlbâită de defensiva doljenilor (‘25).
Elevii lui Cosmin Fruntelată au luat cu asalt poarta lui Poiană, dar nu au reușit să egaleze, având și ghinion la șutul puternic expediat de Badea de la 14 metri, când mingea a lovit transversala (’48).

CSO Filiași: Nedeianu – Calu, Preda, Lupu (’73, Tănase), Tereche – D. Stancu – Chivu, Tudor (’46, Borhot), Badea, Crușoveanu – Dinu. Antrenor: Cosmin Fruntelată.

Național Sebiș: Poiană – Poștoancă, Basic, Dumitrache, Siminic – Pintea (’59, S. Vereș) – Săulescu, Petculescu (’77, Susan), Ruță (’90, Bîrsănel), Tătulea (’90+3, C. Veres) – Enciu. Antrenor: Călin Cojocaru.

Cartonașe galbene: Preda ’80, Borhot ’81 / Enciu ’23, ’68.

Cartonaș roșu: Enciu ’68.

Au arbitrat: Ioan Iulian Mihai – Nicușor Marin, Mihai Marian Ionescu.

Observatori: Augustus Căpălnaș, Viorel Nicolescu.

„Nu a venit victoria, așa cum ne așteptam, pentru că nu am fost eficienți și am întâlnit o echipă puternică, experimentată, cu jucători de valoare. Am făcut o singură greșeală în apărare în acest joc, la acel corner, și am fost taxați. Una peste alta a fost un joc frumos, viu disputat și eu cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, ținând cont și de ocaziile noatre și de bara lui Badea. Cred că arbitrul a și greșit în prima repriză, când am avut un unsprezece metri neacordat, la un henț clar comis de fundașul dreapta și altfel ar fi fost desfășurarea jocului dacă marcam primii”, a spus președintele lui CSO Filiași, Florin Spînu.

„A fost un meci dificil, pe un teren la fel de dificil, între două echipe bune ale campionatului. Noi am început mai bine jocul, prima repriză cred că ne-a aparținut, ne-am creat și ocazii, iar în a doua băieții au avut o atitudine bună, mai ales că am jucat în inferioritate numerică am reușit să menținem avantajul de un gol și să câștigăm. Nu-mi place să comentez arbitrajul și cred că dacă arbitrul a considerat că Enciu a meritat al doilea cartonaș galben, înseamnă că așa a fost”, a declarat antrenorul celor de la Național Sebiș, Călin Cojocaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS