Acasă Sport „Satelitul“ are misiune grea la Reșița

„Satelitul“ are misiune grea la Reșița

-

Echipa secundă a Universității Craiova are parte de o deplasare dificilă, urmând să dea piept sâmbătă, de la ora 14.00, cu Școlar Reșița. Gruparea olteană nu poate alinia cel mai bun unsprezece, avându-i indisponibili pe căpitanul Raul Hreniuc și pe mijlocașii Vali Constantin și Alex Dinu, dar, cu toate acestea, „principalul“ Corneliu Papură mizează că va fi înregistrat un rezultat bun.
„Vom avea parte de un meci greu, pentru că Reșița are o echipă bună, în formă, și asta o arată rezultatele. Un alt aspect este acela că și-au schimbat antrenorul, acum este Daniel Oprița, și asta poate să creeze o emulație în rândul jucătorilor. Să vedem cum va fi și starea terenului, că am înțeles că nu arată prea bine, dar trebuie să ne adaptăm și să ne impunem jocul. Îl avem pe Hreniuc suspendat și pe Vali Constantin și Alex Dinu accidentați și așteptăm să vedem dacă primim vreun jucător de la echipa mare. Vom pleca mâine, după prânz (vineri – n.r.) spre Reșița și suntem optimiști că putem face un rezultat bun”, a declarat Corneliu Papură, pentru GdS.
Universitatea II Craiova ocupă locul doi în C4, cu 26 de puncte, iar Școlar Reșița se află pe cinci, cu 20 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbal (f) / Olanda, noua campioană mondială

Naționala de handbal feminin a Olandei a devenit, în premieră, campioană mondială, după ce a învins la ultima fază reprezentativa Spaniei, scor...