Acasă Sport Filiașiul țintește a doua victorie consecutivă

Filiașiul țintește a doua victorie consecutivă

-

Formația CSO Filiași întâlnește sâmbătă, de la ora 14.00, în Banat, pe ACS Ghiroda, în etapa a 13-a din Liga a III-a, seria 4. Succesul din jocul cu „satelitul“ lui Hermannstadt de săptămâna trecută a refăcut moralul doljenilor, care vor victoria cu bănățenii, iar pentru asta fac eforturi inclusiv financiare, programând plecarea încă de vineri dimineață, urmând să înnopteze la Giroc.
„Băieții s-au pregătit foarte bine în această săptămână, toată lumea este aptă și asta îmi dă speranțe că vom obține un rezultat pozitiv. Plecăm mâine-dimineață (vineri – n.r.) spre Ghiroda. Vom merge și vom asista mâine la meciul CSM Lugoj – Cetate Deva, iar seara vom ajunge și la ACS Poli Timișoara cu FC Botoșani, apoi vom dormi la Giroc și astfel vom elimina oboseala și vom fi apți 100% la ora meciului. I-am urmărit pe cei de la Ghiroda în meciul de pe «Extensiv», cu Craiova II, și știm că întâlnim o echipă bună și cu jucători experimentați, dar consider că avem un lot mai valoros și sper să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură“, a declarat președintele CSO Filiași, Florin Spînu, pentru GdS.
Înaintea acestui joc, CSO Filiași ocupă locul șapte în C4, având 19 puncte, cu trei mai mult decât ACS Ghiroda, care se găsește pe nouă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Senatorul PNL, Costel Şoptică prins cu 105 km/h în localitate

Senatorul PNL, Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere, deoarece a fost prins conducând cu 105km/h în localitate. Parlamentarul a refuzat să prezinte documentele şi nu a semnat procesul verbal întocmit de oamenii legii, informează Mediafax.