10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul țintește a doua victorie consecutivă

Filiașiul țintește a doua victorie consecutivă

Formația CSO Filiași întâlnește sâmbătă, de la ora 14.00, în Banat, pe ACS Ghiroda, în etapa a 13-a din Liga a III-a, seria 4. Succesul din jocul cu „satelitul“ lui Hermannstadt de săptămâna trecută a refăcut moralul doljenilor, care vor victoria cu bănățenii, iar pentru asta fac eforturi inclusiv financiare, programând plecarea încă de vineri dimineață, urmând să înnopteze la Giroc.
„Băieții s-au pregătit foarte bine în această săptămână, toată lumea este aptă și asta îmi dă speranțe că vom obține un rezultat pozitiv. Plecăm mâine-dimineață (vineri – n.r.) spre Ghiroda. Vom merge și vom asista mâine la meciul CSM Lugoj – Cetate Deva, iar seara vom ajunge și la ACS Poli Timișoara cu FC Botoșani, apoi vom dormi la Giroc și astfel vom elimina oboseala și vom fi apți 100% la ora meciului. I-am urmărit pe cei de la Ghiroda în meciul de pe «Extensiv», cu Craiova II, și știm că întâlnim o echipă bună și cu jucători experimentați, dar consider că avem un lot mai valoros și sper să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură“, a declarat președintele CSO Filiași, Florin Spînu, pentru GdS.
Înaintea acestui joc, CSO Filiași ocupă locul șapte în C4, având 19 puncte, cu trei mai mult decât ACS Ghiroda, care se găsește pe nouă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS