24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDominic Thiem l-a învins pe Pablo Carreno Busta la Turneul Campionilor

Dominic Thiem l-a învins pe Pablo Carreno Busta la Turneul Campionilor

Tenismanul austriac Dominic Thiem rămâne în cursa pentru calificarea în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, după ce l-a învins miercuri în trei seturi, 6-3, 3-6, 6-4, pe spaniolul Pablo Carreno Busta, cel care l-a înlocuit pe compatriotul său Rafael Nadal, numărul unu mondial, nevoit să declare forfait din cauza unor probleme medicale.

Thiem, ocupantul locului 4 în ierarhia ATP, îl va înfrunta vineri, în meciul decisiv pentru accederea în penultimul act al competiției pe belgianul David Goffin, care s-a înclinat în două seturi, 6-0, 6-2, în fața bulgarului Grigor Dimitrov, în prima partidă a zilei de miercuri din cadrul Grupei „Pete Sampras”.

Astăzi sunt programate ultimele două meciuri din cadrul Grupei „Boris Becker”: Roger Federer (Elveția, N.2) – Marin Cilic (Croația, N.5) și Alexander Zverev (Germania, N.3) – Jack Sock (SUA, N.8).
Întâlnirea dintre Zverev și Sock este decisivă pentru stabilirea celui de-al doilea jucător calificat din această grupă, după Roger Federer, care și-a asigurat biletul pentru semifinale după ce a câștigat primele sale două meciuri de la acest turneu.

Turneul Campionilor de la Londra este competiția de final de sezon a circuitului ATP, care reunește cei mai buni opt jucători ai lumii, premiile totale puse în joc ridicându-se la 8 milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS