5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamyk și-a adjudecat Trofeul „Gheorghe Ene“

Dinamyk și-a adjudecat Trofeul „Gheorghe Ene“

Grupa de juniori F (copii născuți în anul 2009) a CS Dinamyk Craiova și-a adjudecat faza județeană a Trofeului „Gheorghe Ene“, desfășurată la finele săptămânii trecute în Sala „Voința“ din Bănie. Elevii lui Costel Dumitrașcu au avut un parcurs fără cusur, cu toate că au avut parte de adversari redutabili. În faza grupelor, Dinamyk s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Pro Junior și cu 9-2 în fața lui CSJ Știința U Craiova, iar în finala jucată cu Universitatea Craiova a câștigat cu 5-4.
Antrenorul Costel Dumitrașcu speră ca pe 23 noiembrie să obțină la FRF organizarea fazei zonale, ce va avea loc în intervalul 1-5 decembrie și la care vor participa și câștigătoarele celorlalte patru județe ale Olteniei, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, Olt.
„A fost o întrecere bună, cu un nivel ridicat, cu mulți copii talentați, dar se pare că noi am fost mai buni, mai în formă, și vreau să-i felicit pe puștii mei pentru munca depusă. Este o realizare pentru noi, pentru că vorbim despre un turneu important, cu finalitate pe țară. Acum ne-am calificat în faza zonală, pe care intenționăm să o organizăm aici, la Sala «Ion Constantinescu» din Valea Vlăicii sau la Sala Sporturilor din Ișalnița. Ar fi un lucru important dacă vom reuși, pentru că ne dorim mult să ne calificăm la turneul semifinal și să ajungem cât mai sus pe țară“, a declarat Costel Dumitrașcu, pentru GdS.
Lotul grupei de 2009 a CS Dinamyk Craiova îi cuprinde pe următorii: portari: Robert Vasilescu, Rareș Dîrmon; jucători de câmp: Răzvan Bădele, Răzvan Cazacu, Denis Rădoi, Ianis Tănăsie, Robert Tatu, Alex Iovan, Mario Dolea, Darius Cîrstina, Mateo Joița, Denis Mirescu, Darius Călin.

Trofeul „Gheorghe Ene“

Rezultate: grupa A: CSS Craiova – Universitatea Craiova 2-7, Universitatea – Oltenia Junior 8-2, Oltenia Junior – CSS 10-0; grupa B: Pro Junior Craiova – Dinamyk Craiova 0-3, Dinamyk – CSJ 9-2, CSJ – Pro Junior 3-8; finală: Universitatea – Dinamyk 5-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS