5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGeanimu speră să-și învingă foștii colegi

Geanimu speră să-și învingă foștii colegi

Atacantul formației CSO Filiași, Bogdan Geanimu (foto, la minge), a împlinit ieri 19 ani și dorința sa cea mare este să continue să marcheze, după ce în runda trecută a spart gheața, contribuind la victoria doljenilor în fața celor de la Gloria Cermei.
„Toată lumea mi-a spus că am împlinit o vârstă frumoasă, inclusiv antrenorul Victor Naicu, și că trebuie să profit, să mă remarc. Am înscris primul gol pentru Filiași în etapa trecută și sper să am evoluții foarte bune în continuare, să marchez mult și să-mi ajut echipa să-și atingă obiectivul“, a spus Geanimu, pentru GdS.
Sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv“, se va disputa derbiul Doljului de la Liga a III-a, iar Geanimu își va înfrunta fosta echipă, Universitatea II Craiova, și își dorește foarte mult să le demonstreze celor de acolo că s-au înșelat în iarna trecută, când l-au împrumutat la Podari, pentru ca în vară să meargă la CSO Filiași din postura de jucător liber de contract.
„Sper să fie un meci frumos, cu multe goluri, dar cu victoria noastră. Suntem pregătiți să obținem a treia victorie consecutivă și să urcăm în clasament. Sunt puțin nostalgic când mă gândesc că am îmbrăcat tricoul Craiovei, dar acum am de demonstrat celor de acolo că s-au înșelat când m-au îndepărtat de la echipă. Sper să am o evoluție foarte bună, să marchez și să obținem toate cele trei puncte. Pot reveni la Universitatea, de ce nu, totul depinde de mine, de evoluțiile pe care le voi avea. Iubesc culorile acestui club și mă gândesc să revin în alb-albastru într-o zi. Am păstrat legătura cu majoritatea celor de acolo. Vorbesc des cu cei care se antrenează cu echipa mare, Alex Popescu, Screciu, Laurențiu Popescu, dar şi cu cei de la echipa a doua, în special cu Borța, Gunie, Ion. Ne mai întâlnim în oraș și ne mai tachinăm. Acum, legat de acest derbi, am avut o discuție cu Alex Popescu și îmi zicea că ne vor învinge. L-am atenționat că nu este deloc așa cum crede el și o să aibă surprize“, a spus Bogdan Geanimu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS